Karantén ide vagy oda, a szerelem mindig győz

Bár a #maradjotthon időszak már kicsit sem kellemes korszak az életünkben, attól még nem jelenti azt, hogy a házasodni vágyó férfiaknak búcsút kellene mondaniuk az elköteleződéssel kapcsolatos terveiknek. A koronavírus-járvány sok mindent tönkretett, azokat a párokat viszont nem tudta, akik készek kitartani egymás mellett jóban-rosszban, egészségben-betegségben.

A vírushelyzet miatt minden nap egyre jobban aggódunk egymás biztonságáért, a helyzet viszont minden eddiginél fontosabbá tette a szerelmet, s jelentősen átértékelődött az emberekben a kapcsolatok fontossága. A karantén ugyan jelentősen korlátozza a lehetőségeket, de a megfelelő kreativitással és eltökéltséggel bíró férfiak ugyanolyanná, vagy még romantikusabbá is tehetik a lánykérést a pandémiát megelőző terveiknél.

Valószínűleg Bill Allen is átértékelhette a vírushelyzet miatt kialakult, nagy részben otthon és egymással töltött napokat. Arra a következtetésre jutott, hogy a lehető legőszintébb szerelmi megnyilvánulás az lenne, ha párja kezét otthoni viseletben kérné meg, míg párja tréningnadrágban, smink nélkül, kócos hajjal áll előtte, hiszen így élik a mindennapjaikat, ezek igazán ők. Nemcsak elegánsan, közel hibátlan megjelenéssel szeretik a másikat, hanem mindenhogyan, ebben a nehéz időszakban is. Rózsaszirmokkal szórta be a nappalit és két imádott kutyusukat is bevonta a lánykérésbe, amire a válasz nagy meghatódottság közepette egy hatalmas IGEN lett.

Hírdetés

Jo Solis is úgy érezte, hogy ebben az évben jött el igazán az ideje annak, hogy feleségül kérje barátnőjét, aki sajátjaiként szereti a férfi gyermekeit. A férfi éppen ezért két kisfia segítségét kérte a romantikus pillanathoz, ezzel jelezve a nőnek, hogy mindhárman szeretnék, ha tagja lenne a családjuknak. A gyerekek saját kezdetleges kézírásukkal vetették papírra, sok szívecskével díszítve az írást, hogy arra kérik Vanessát, menjen feleségül édesapjukhoz, és nagyon szeretik őt. A gyerekek és a pár is nagyon boldogok voltak az eljegyzés után, amit meg is örökítettek.

Erika Diffendall „Párizsban” mondott igent élete szerelmének. A járvány terjedésének gyorsasága miatt nem kockáztattak az utazással, a pár férfi tagja mégis úgy döntött, nem hagyja, hogy a vírushelyzet keresztülhúzza szándékát. A gondolattal, hogy szerelmük útjába semmi sem állhat, kreatív módon kérte meg barátnője kezét 2020 márciusában.

Danny az idei év elején döntötte el, hogy feleségül kéri párját, Beth-et. Januárban meg is vette a jegygyűrűt, s nyárra tervezte be a lánykérést, de a vírus közbeszólt. Danny az akkori vírusveszély miatt egy hónapig nem látta kedvesét, a kialakult helyzet azonban csak még inkább megerősítette a kapcsolatukat. A férfi nem keseredett el, és még biztosabb volt a szerelmében, s miután újra találkozhattak, megtörtént a felejthetetlen pillanat. Reggelivel az ágyban fogadta párját Danny, miközben maszkot viselt, amelyen a „WYMM” felirat olvasható, ami a „Hozzám jössz?” kérdés angol nyelvű rövidítése. Beth válaszként egy hatalmas „Igen” -t írt fel saját arcmaszkjára, ezzel is jelezve, bárhogyan alakul majd az életük, kitartanak egymás mellett.

Több tartalom, a ma7 médiacsalád instagram profilján.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »