Karácsonyi üdvözlet: gázpalackkal megrakott furgont vezettek neki egy ausztrál keresztény központnak

Karácsonyi üdvözlet: gázpalackkal megrakott furgont vezettek neki egy ausztrál keresztény központnak

Gázpalackkal megpakolt mikrobusz rohant bele egy canberrai keresztény szervezet irodájába helyi idő szerint szerda este. A furgon felrobbant, miután az épületbe csapódott, de az eddigi hírek szerint az épület üres volt, ezért senki nem sérült meg. Az ausztrál rendőrök egyelőre nem adtak tájékoztatást a sofőr állapotáról, azt valószínűsítik, hogy az autóban meghalt – írja a Daily Telegraph ausztrál aloldala.

Hírdetés

Lyle Shelton, az Ausztrál Keresztény Lobbi nevű szervezet canberrai vezetője azt közölte, a rendőröktől tudta meg, hogy belehajtottak az Eternity House nevű irodájukba. Azt mondta, hogy az utóbbi időben kaptak fenyegető leveleket, ezek között halálos is volt, de nem reagálták túl. Shelton hálás, hogy senki nem sérült meg.

A rendőrség egyelőre nem közölt részleteket a támadókról. Összesen annyi tájékoztatást adott, hogy gázpalackok voltak az autóban, ezek robbantak fel, vélhetőleg szándékos támadás történt. Az sem tiszta, hogy a sofőr meghalt-e az ütközésben, egyesek úgy tudják, hogy kórházban kezelik.

(MNO)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »