Karácsonyi ajándék: háborút hirdettek Orbán és a Fidesz ellen – VIDEÓ

Karácsonyi ajándék: háborút hirdettek Orbán és a Fidesz ellen – VIDEÓ

Ha valaki eddig szimpatizált a magát Anonymusnak nevező és maszk mögé rejtező hekkercsoportosulással, az most véglegesen meggyőződhet annak hátteréről, világnézetéről és komolyságáról is.

Két napja töltötte fel az Anonymus azt a videót, amelyben Magyarországot, a magyar kormányt, személyesen Orbán Viktort és a Fideszt jelölte meg célpontjául a hekkerszervezet. A két és fél perces videójuk bevezetésében elmondják, hogy már régóta figyelik a magyarországi történéseket – mintha ennek bármilyen súlya lenne a világban, legalábbis az ENSZ figyelmével lenne egyenes arányban. És – nem fogják kitalálni – elégedetlenek az események menetével.

Ha valaki eddig szimpatizált a magát Anonymusnak nevező és maszk mögé rejtező hekkercsoportosulással, az most véglegesen meggyőződhet annak hátteréről, világnézetéről és komolyságáról is. Magyarországon ugyanis nincs sajtószabadság van, tombol a cenzúra és a diktatúra, továbbá az ország önjelölt királya 175 kilométeres kerítéssel megállította a migránsözön szabad áradását, ami felháborító. Személyesen Orbán Viktor provokálja a melegek és másféle kisebbségek, így kiemelten a cigány kisebbség közösségét.

Hírdetés

Mindezért együttesen az Anonymus háborút hirdet Orbán Viktor és a „Fájdesz” ellen. A magyar miniszterelnököt megfenyegeti, hogy figyelik az autóját, a mosógépét és nem árt, ha tudja, hogy az Anonymus mindenhol ott van, láthatatlan, nem bocsát meg és nem felejt. A magyarok között is számos sejtje van, emeli ki a videó.

Szegény Anonymus. Ennyi erőlködés a semmiért. A polgári Magyarország már régóta tisztában van azzal, hogy az ilyen típusú sejtek itt élnek és dolgoznak közöttünk. Amennyiben az Anonymus venné a fáradtságot és elolvasna néhány magyar nyelvű cikket ezzel a témával kapcsolatban, rájönne, hogy csak mosolyogni lehet azon, amit felolvastak. Ha nem csak a magyarországi civilnek nevezett liberális aktivistáktól vennének át szövegeket és mantrákat, akkor azzal is tisztában lennének, hogy a Fidesz nevét hogyan kell ejteni. Így pontosan olyan ez az egész, mintha az Ökotárs és/vagy a Menedékhely embereinek szövegét hallgatnánk, megfűszerezve egy kis Juhász Péter-Gyurcsány Ferenc remix-szel.

Ha a TEK nem tapasztalta volna az Iszlám Állam „megtámadása” – amúgy az Anonymus egyetlen józan ötlete lehetet volna, így nem is érthető – milyen „pusztító” eredménnyel járt, a videó közzététele óta biztosan remegő kézzel nyúlna az egérhez. Amint a dzsihadisták sem mernek már zuhanyozni sem a nappaliban bekapcsolva hagyott PC mellett, mert még videóra veszi őket a maszkos társaság.

magyaridok.hu


Forrás:erdely.ma
Tovább a cikkre »