Karácsony újdonsült bolsevik szövetségesei "rohadék csőcseléknek" nevezik 1956 hőseit

Karácsony újdonsült bolsevik szövetségesei "rohadék csőcseléknek" nevezik 1956 hőseit

Szávay István jobbikos képviselő Facebook-bejegyzése:

Ez a baloldali megújulás: Karácsony Gergely nettó bolsevikokkal fogott össze

A „lehet más a politika” jelszavával induló, majd Bajnai Gordonnal korszakváltásra készülő Karácsony Gergely ismét szintet lépett. Csak nem előre, hanem még egyet vissza a XX. századba. A „demokratikus ellenzék” megmentőjének kikiáltott zuglói polgármester és a mögötte álló MSZP ugyanis nemrégiben együttműködési megállapodást írt alá a Balpárt és az Európai Baloldal nevű kommunista asztaltársaságokkal. Tényleg nagy bajban lehetnek, ha az összeomlás irányába tendáló népszerűségüket olyan bolsevik mikropártokkal akarják megtámasztani, amelyek vezetői kórusban gyalázzák és „rohadék csőcseléknek” minősítik 1956 mártírjait, tömeggyilkos diktátorokat éltetnek és síkra szállnak az emberi történelem leggyilkosabb ideológiájának jelképe, a vörös csillag szabad használatáért.

Hírdetés

Mindez jól illeszkedik a pártállami múltját máig levetkőzni képtelen MSZP legutóbbi, a kommunizmus bűneit mentegető botrány-sorozatába. Horn Gyula unokahúga, Havas Szófia semmilyen büntetést nem kapott pártjától a pesti srácokat fasisztázó kijelentéséért, Szanyi Tibor pedig EP-képviselő maradhatott annak ellenére, hogy egy meglincselt ÁVO-s képét posztolva nevezte „ordas gyilkosoknak” az 1956-os forradalmárokat.

Ez tehát ma a megújult MSZP és a demokratikus baloldal. Tőlük senki nem várhat kormányváltást. Egyedül a Jobbik képes arra, hogy legyőzze a Fideszt, lebontsa az új pártállamot, visszaadja a magyar emberek szabadságát és átvezesse végre Magyarországot a XXI. századba.

Korábban írtuk: A vörös csillagos szélsőbal is Karácsonyt támogatja


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »