Karácsony már az MSZP-nek is nagyon ciki

Karácsony már az MSZP-nek is nagyon ciki

Annyira elege lehet az MSZP-nek Karácsony Gergelyből, hogy a párt egyik erős embere kétségbeesésében már Tarlós Istvánra hivatkozik a kampányban a pestszentlőrinci közéleti magazin címlapján. A lap szerint a helyi jelöltben, Szaniszló Sándorban még Tarlós István főpolgármester is megbízik. Ez egyébként nyilvánvaló hazugság tekintettel a szoci politikus korábbi zűrös ügyeire.

Szaniszló Sándorban még Tarlós István is megbízik – ezt a mesét próbálja elhitetni választóival az MSZP Pestszentlőrincen a helyi közéleti magazinban. Nagyon úgy néz ki, hogy a szocialistáknak annyira ciki már Karácsony Gergely, hogy a főpolgármesterben látták meg azt a személyt, aki “mellett” jobb színben tüntethetik fel magukat.

A kijelentés azonban nyilvánvaló hazugság, Szaniszló Sándor és a XVIII. kerületi szocialisták háza táján ugyanis semmi sincs rendben; a helyi szoci politikusok tevékenységét rengeteg botrány és zűrös ügy kísérte. A PestiSrácok.hu 2014-ben elsőként tárta a nyilvánosság elé a XVIII. kerületi MSZP-sek botrányait és írt Szaniszló Sándor jelenlegi fővárosi önkormányzati képviselő dolgairól, akinek aztán vagyongyarapításáról, lakáspanamájáról, kozmetikázott vagyonnyilatkozatáról és el nem számolt egymilliós bevételéről írt cikksorozatot a lorinciblog.com és a ballator18ker.blogstar.hu.

Erről korábbi írásunkban részletesen is olvashatnak.

Hírdetés

Vezető kép: MSZP.hu

www.pestisracok.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »