Karácsony Hányinger Gergely

Karácsony Hányinger Gergely

5 ok, amiért Orbán a felelős az idősotthon tömeges megfertőződéséért

A Pesti úti idősotthonnal kapcsolatban két dolgot ki kell jelenteni:

     1. Orbán Viktor, nem pedig Karácsony Gergely az eset politikai felelőse,

     2. Budapest nem vált vírusgóccá, az otthon számai torzítják a statisztikát.

Orbán Viktor politikailag felelős azért, hogy a Pesti úti idősotthonban tömeges fertőzés történt. Vagyis az ő bűne. És ennek semmi köze ahhoz, hogy a nyugdíjasháznak hivatalosan ki a fenntartója. 5 indokunk van arra, hogy ezt állítsuk.

Hírdetés

És még néhány érdekes számadat, ami rácáfol Orbán és Müller budapestieket hibáztató hazugságaira.

Budapesten április 2-a óta, a Pesti úti idősotthon számai nélkül 76 százalékkal nőtt a fertőzöttek száma. Az ország egyéb területein, Budapestet nem számítva 78 százalékkal nőtt a fertőzöttek száma. Vagyis Budapesten még kicsit kisebb is a növekedés.

A fővárosi megbetegedések száma április 2-a óta 337-tel nőtt összesen, ebből az otthonhoz 151 kötődik, vagyis a budapesti új fertőzöttek 45 százalékát az idősotthonban igazolták. Az ország összes új fertőzöttjének ez nagyjából a negyede.

Orbán Viktornak egy dolog fontos: a statisztikákat politikai okból meghamisítani, ezzel az ellenfeleket lejáratni, bűnbakokat képezni, mintha nem ő és kókler bandája tehetnének a történtekről. Az emberek életének védelme csak ezután jön a sorban. A Fidesz politikai érdeke fontosabb Orbánnak.

5 ok, amiért Orbán a felelős az idősotthon tömeges megfertőződéséért

Szerző nincs (naná)


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »