Karácsony gyorsan magáévá tette a jávori álláspontot

Karácsony gyorsan magáévá tette a jávori álláspontot

Az elmúlt néhány nap történései során ismét tűpontos látleletet kaphattunk arról, milyen is az, amikor a balliberális oldalhoz tartozók próbálnak meg a maguk sajátos módján értelmezni egy olyan veszélyhelyzetet, mint amilyet a koronavírus-járvány okozott.

Ahogyan arról már a Magyar Nemzet is beszámolt, Jávor Benedek, bukott európai parlamenti képviselő egy szélsőséges portálra írt cikkében relatíve ártalmatlannak nevezte a világjárványt és minő meglepetés, alig három nappal később Karácsony Gergely is jól láthatóan magáévá tette párttársa álláspontját.

Mert mi mással magyarázhatnánk azt, hogy ilyen körülmények között Budapest főpolgármestere elrendeli a városi tömgeközlekedés járatainak ritkítását, elérve ezzel azt, hogy tömegek utazzanak egyszerre a buszokon, villamosokon, földalatti járműveken, amely így hatalmas kockázatot jelent?

Miközben pontosan tudja mindenki, hogy a veszélyes fertőzést ma bárki hordozhatja és az lenne a cél, hogy az emberek közötti kontaktok száma a lehető legkisebb legyen. Karácsony ezen intézkedésével gyakorlatilag kimondta: Hajrá Vírus, vesszenek az emberek!

Hírdetés

És akár azért tette ezt, mert készpénznek vette elvtársa felelőtlen szavait, akár azért mert látott néhány, a szokottnál talán kevesebb utassal közlekedő autóbuszt, mindenképpen újfent bebizonyította, mennyire alkalmatlan egy európai metropolis irányítására.

Pontosan tudjuk már azt, hogy a fertőzöttek száma hazánkban a fővárosban és környékén a legmagasabb, ezért ezúton is tisztelettel arra kérjük Budapest polgárait, hogy ne a liberális politikusoknak, sokkal inkább a szakembereknek higgyenek! Nem relatíve ártalmatlan járványról, hanem egy roppant veszélyes betegségről van ugyanis szó.

Winkler József

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »