Karácsony Gergely bekezdett: támogatja az abortuszt!

Karácsony Gergely bekezdett: támogatja az abortuszt!

Nem kellett sokat várni, hogy az értékrendek napvilágra kerüljenek. Karácsony Gergely azonnal elmondta, hogy támogatja az abortuszt.

Az ilyen szimbolikus ügyek szerencsére nem tartoznak a főpolgármester kompetenciája alá. A magam részéről azt viszont támogatom, hogy a főváros olyan prevenciós programokat vigyen, amelyek a nem kívánt terhességek megszakításához vezetnek

– nyilatkozta a vasarnap.hu-nak Karácsony Gergely a megválasztása után adott első interjúk egyikében. 

Ez több dolgot is jelent azonnal. Az egyik az csak a szokásos: Karácsony azt sem tudja, mit beszél, miközben egy világváros irányításába kezd majd. Ez egyben azt is jelenti majd, hogy körülveszik majd őt kiváló tanácsadók. Gyurcsány Ferenc és neje, Tóth Bertalan és népi zenekara, Schneider Tamás és bandája, biztos megy majd valaki észt osztai az LMP-ből is, de speciel onnan most egy meghatározó tag sem ugrik be. 

Szóval a báb a helyén van, a bábozók is felkészültek, így indulhat a városvezetés. Mindjárt ezzel az abortusz-programmal. Talán nincs is ilyen ötlete, csak annyira zavarbajött a kérdéstől, hogy nem tudott mit mondani, előállt ezzel a bődületes baromsággal. Éppen egyetlen súgó sem volt a közelben, kútfőből meg ez jött ki. Támogatni kell a nem kívánt terhességek megszakítását. 

Hírdetés

Szép terv. Innen indulunk, de messze még a vége. Hosszú öt év lesz, sok minden van még ebben. Egyelőre azonban csak az abortusz támogatásáról van szó és tekintsük ezt egy amolyan zsinormértéknek. Ez az alap, amire épül majd az egész városvezetés. Tényleg lesz itt minden, mint a búcsúban, csak egy kicsit sem lesz szórakoztató ez az egész. 

Persze a többség akarata szent. Meg a magzati élet is. 

https://ezatuti.blogstar.hu/

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »