Karácsony elnézést kért Vitézytől – állítása szerint már nem akarja agyonverni

Karácsony Gergely elnézést kért kiszivárgott mondataiért, miszerint lapáttal fogja agyonverni vetélytársát a kampányban – közölte Vitézy Dávid csütörtökön Facebook-bejegyzésében.

"Ma este a Partizánban Gulyás Mártonnak tett ígéretét betartva az adást követően visszahívott Karácsony Gergely főpolgármester, így végre sor került a választás estéjén általam kezdeményezett telefonbeszélgetésre" – írta a bejegyzésben Vitézy Dávid, aki Karácsony Gergely bocsánatkérését elfogadta.

"Nagyon bízom benne, hogy akármi is lesz a jogorvoslatok és az újraszámlálás végeredménye, a normális emberi hangnemet helyre tudjuk állítani. Minden erőmmel ezen leszek, hisz ez Budapest érdeke is, és ebben az irányban tett fontos lépésnek tekintem ezt a mai beszélgetést" – tette hozzá.

Hírdetés

A bejegyzés szerint a választási jogorvoslatok kapcsán röviden ismertették egymással a közvéleménynek már bemutatott érveiket, ezügyben a pénteki újraszámlálás és a további esetleges jogorvoslati folyamatok végeredménye lesz döntő – írta.

Vitézy Dávid Karácsony Gergellyel azt is közölte, hogy akármelyikük is lesz a jogerős választási eredmény szerint a főpolgármester, elfogadja és tiszteletben fogja tartani. "Ha ő lesz az, minden nyilvános fórumon ki fogok állni amellett, hogy ő a megválasztott főpolgármester, ezt most közvetlenül is elmondtam neki" – írta Facebook-bejegyzésében Vitézy Dávid.

(MTI)

Korábban írtuk: Szembesítették Karácsonyt a kuruc.infós hangfelvétellel – bebizonyította, hogy nem véletlenül nevezte füllentősnek magát


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »