Karácsony csillagos egyesre vizsgázott történelemből

Karácsony csillagos egyesre vizsgázott történelemből

Apáti István országgyűlési képviselő szerint a főpolgármester „csillagos egyesre” vizsgázott történelemből, amikor undorítónak nevezte a Mi Hazánk szombati, Horthy Miklós fővárosi bevonulásának századik évfordulóján megtartott felvonulását.

A független országgyűlési képviselő hangsúlyozta: a Mi Hazánk Mozgalom követeli, hogy Karácsony Gergely kérjen bocsánatot Horthy Miklós leszármazottaitól. Ez a megnyilvánulás is azt mutatja, hogy a balliberálisok ott folytatják, ahol tíz éve abbahagyták, vagyis előjön belőlük a semmilyen ellenvéleményt nem toleráló „liberálnáci” – vélekedett.

Hangsúlyozta, a Mi Hazánk a homoszexuális propagandát, a gyermekek és fiatalok agymosását, ilyen irányba való terelését tartja bűnösnek, gusztustalannak és megvetendőnek. Úgy vélekedett,

Megerősítette, hogy a Mi Hazánk indítványozni fogja a fővárosban Horthy Miklós posztumusz díszpolgárrá választását, illetve kezdeményezik a kormányzót ábrázoló lovas szobor felállítását a Szent Gellért téren. A párt önkormányzati képviselői indítványozni fogják közterületek elnevezését Horthy Miklósról.

Hírdetés

Apáti István kérdésre válaszolva úgy vélekedett: a Jobbik azért nem emlékezett meg Horthy budapesti bevonulásáról, mert nem akarta megsérteni újdonsült balliberális barátai lelki érzékenységét.

Sümeghi Lóránt – www.888.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »