Karácsony csak a Bajnai Gordon villájához vezető utat újítja fel

Karácsony csak a Bajnai Gordon villájához vezető utat újítja fel

Kerékpársáv felfestése helyett, felújíttatja a Bajnai Gordon villájához vezető Szarvas Gábor utat a „méregzöld” főpolgármester.

A XII. kerületi Böszörményi úton közlekedők és az ott lakók viszont megszívták. Marad a rossz utakon dübörgő kocsisor, az ő utcájukat ugyanis (a Béla király út aszfaltozásával és víznyomócső cseréjével egyetemben) Karácsony levette a felújítandó utak listájáról. Közel 3 milliárd forintot vont el a Fideszes vezetésű kerülettől.

Egyébként a Hajdú-BÉT ügyről libás Bajnaiként elhíresült, válság-miniszterelnök utcájának állapota egyáltalán nem indokolja az újraaszfaltozást, a Böszörményi út felújításának tervezésére viszont már elköltöttek 200 millió forintot. De nyilván most az a fontosabb, hogy valahogy meg kell köszönni a tavalyi kampánytámogatást, a 13. havi nyugdíjat is elcsaklizó milliárdos havernak…

Hírdetés

De nem kímélte a főváros első embere a XXI. kerületet sem. Habár korábban azt sem tudta, hogy merre található Csepel városrész, most az ott lakókon is bosszút áll, mivel a többség a kerületben a Fideszes városvezetés folytatására szavazott októberben.

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »