Karácsony bevallotta: Gyurcsány szokta őt zsarolni

Karácsony bevallotta: Gyurcsány szokta őt zsarolni

Kiderült az igazság!

 

– Hosszú azoknak a politikusnak a listája, akik megpróbáltak megzsarolni, rajta van Gyurcsány Ferenc is – mondta el Karácsony Gergely főpolgármester egy háttérbeszélgetésen, újságírói kérdésre válaszolva.

Hozzátette azt is, hogy 

a Demokratikus Koalíció elnöke ezt általában sms-ben szokta megtenni, konkrét esetre azonban nem mondott példát.

Gyurcsány Ferenc a Facebook-oldalán reagált Karácsony Gergely szavaira. Bejegyzésében azt írta, „mintha a mai lenne az utolsó nap, úgy jön felszínre ez is, az is. Pedig lesz holnap. Biztosan tudom.”

Ezután a főpolgármester fentebbi szavait idézte, majd közölte, 

Hírdetés

„ezennel felhatalmazom főpolgármester urat, hogy hozza nyilvánosságra az sms-eket, melyeket velem váltott, és amelyekben én megzsaroltam őt.”

A Magyar Nemzet már többször beszámolt róla, hogy Gyurcsány Ferenc a 2019-es önkormányzati választást követően saját embereit ültette fontos pozíciókba a Városházán, ezzel is szűkítve Karácsony Gergely mozgásterét. A főpolgármester nemrég lemondott kampányfőnöke, Gál J. Zoltán mellett ilyen például Draskovics Tibor, a Gyurcsány-kormány pénzügyi, majd igazságügyi és rendészeti minisztere, aki most a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) igazgatósági elnöke, Karácsony helyettese, Gy. Németh Erzsébet, aki a Gyurcsány-párt alelnöke vagy Handl Tamás, a Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság igazgatója, aki korábban Gyurcsány Ferenc testőre volt. 

Most pedig a főpolgármester maga ismerte el, hogy a Demokratikus Koalíció elnöke valóban szokta őt zsarolni.

Borítókép: MTI/Balogh Zoltán

www.magyarnemzet.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »