Káprázatos videón az új Mercedes, bajban lehet a Ferrari

Káprázatos videón az új Mercedes, bajban lehet a Ferrari

Bemutatta a W11-es kódjelzésű idei Forma-1-es versenyautóját a világbajnoki címvédő Mercedes istálló.

A versenygép meg is teszi az első tesztkilométereket Silverstone-ban, a teljes mezőny számára az első hivatalos teszt pedig jövő szerdán kezdődik Barcelonában.

„Természetesen egyelőre fogalmunk sincs arról, hogy hogyan állunk a többiekhez képest” – jelentette ki a címvédő és hatszoros világbajnok brit Lewis Hamilton, hozzátéve, hogy télen minden eddiginél jobb felkészülési időszakot teljesített. „Fizikailag és mentálisan úgy érzem, hogy még magasabb szinten vagyok, mint tavaly ilyenkor” – mondta a 35 éves versenyző, aki ha az idén megnyeri pályafutása hetedik vb-címét, akkor beállítja a legendás német Michael Schumacher rekordját.

Love is in the air ? Introducing the #W11!! pic.twitter.com/E4UaT84DRl

— Mercedes-AMG F1 (@MercedesAMGF1) February 14, 2020

A stuttgarti autógyár F1-es csapata szintén a hetedik vb-címét nyerheti, méghozzá sorozatban, 2014 óta ugyanis megszakítás nélkül a Mercedes diadalmaskodott a konstruktőrök pontversenyében.

„Jelenleg három istálló autói lehetnek képesek a futamgyőzelemre, és ha minden megfelelően alakul, akkor a vb-címre” – nyilatkozta még az év elején Toto Wolff, a Mercedes csapatfőnöke. Az osztrák szakember a Mercedes mellett a Ferrarit és a Red Bullt sorolta még a végső diadalra is esélyes csapatok közé.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Hírdetés

Fix up, look sharp ? @f1 2020, here we come!! ?

Mercedes-AMG F1 (@mercedesamgf1) által megosztott bejegyzés,

Az új Alfa Romeót is megmutatták: Kimi Räikkönen különleges, Valentin-napi festéssel körözött Fioranóban, a Ferrari tesztpályáján. A grafitszürke C39-en egy nagy piros szív virít.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

“OGNI SERPENTE HA UN CUORE” ➖ ? #Raikkonen in pista con la nuova #C39 ? ? Livrea personalizzata per i test a Fiorano ? @alfaromeoracing #SkyMotori #F1 #Formula1 @skysportf1

Sky Sport (Italia) (@skysport) által megosztott bejegyzés,


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »