Kap-e 15 perc hírnevet a legújabb ballib Trágárka?

Kap-e 15 perc hírnevet a legújabb ballib Trágárka?

Ilyet még biztos nem olvasott közéleti témában!(Figyelem 18+ tartalom!)

Mérő Vera az a Mérő Vera, akinek apja Mérő László, a Magyar Narancs és a HVG egyik kedvelt publicistája és a Magyar Hang kormánygyalázó gittegyletének a tagja. A matematikus pszichológus papának megvan a zsigeri (kormányellenes) véleménye a tűzijátéktól kezdve, a Covidon és KATÁ-n át egészen a miniszterelnöki beszédig. De, ha Mérő emeritus professzor úrral nem is ért egyet a konzervatív magyar közvélemény, helyenként nagyon nem, azért vitapartnernek akár tekinthetné is, viszont amit az édes leánya művelt a minap, az után még a Trágárkaként „becézett” tizenöt perc hírnévre szert tett szerencsétlen Nagy Blanka is megnyalná mind a tíz ujját. Csapjunk bele, idézzünk Mérő László elszabadult leányától, Verától:

„…fura érzés nyitásból elküldeni valakit a búsba, de mert az önhöz hasonló szemétládák mostanában előmásztak a csatornából…”
„…maga nyereg alatt puhított agyú, cinikus bérbarom…”
„…legalja banda…” „…a nyolc évben leszartam…”
„…maga kinyitja a száját, és rámokádik… „
„…Túl azon, hogy elküldöm magát a búsba… (a bánatos, bús picsába, hogy egészen egzakt legyek)”
„…köpjön az égre és álljon alá…”
„…kurvára nem vagyunk gyengék…”
„…szét lesz rúgva a seggetek…” #nebaszakodjatokanőkkel

Hogy a trágárságok között fellelhető volt-e némi mondanivaló? Igen. A jogvédő „hölgyet” az izgatta fel oly nagyon, hogy született egy írás a Magyar Nemzetben a következő címmel: Horváth József: A liberális nővédő szervezetek most is hallgatnak, mert hogy a liberális jogvédő szervezetek hallgattak. A gyermeket és nőt bántalmazó „úr” pedig – úgy tűnik, Mérő Vera nagy bánatára – nem magyar és nem európai volt, sőt, ahogy a Magyar Nemzet fogalmazott, más kultúrából is érkezett, más vallású és más bőrszínű is volt.

Mérő Verát pedig talán még az bosszanthatta fel leginkább, hogy a gyermek kijelentette saját apjáról:
„Na, végre börtönbe zárják…”.

Hírdetés

A gyermeknek azonban még a Mérő Vera-féle női jogok védelmezői sem mennek neki (egyelőre), így nem maradt más, hallgattak. A Magyar Nemzet cikkéig… Majd Vera berágott. Nem, nem a feleségét verő, lányát túszul ejtő egyiptomira, hanem Horváth Józsefre, aki ki merte mondani az igazságot. A túszejtőről is és a Mérő-féle női jogvédőkről is.

U.i.: Kíváncsi lennék Mérő László véleményére édes leánya ámokfutásáról.

Üdvözlet, KJ

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »