Káosz az autópályán: pénz szóródott ki az útra, az emberek az autóikból ugráltak ki érte

Káosz az autópályán: pénz szóródott ki az útra, az emberek az autóikból ugráltak ki érte

Az amerikai New Jersey államban egy páncélozott autóból pénz hullott ki az autópályára. Mindez sorozatos koccanáshoz és káoszhoz vezetett, hiszen a sofőrök gyors ütemben fékeztek le autóikkal, hogy az úttestre hullot pénzkötegeket összeszedjék – tájékoztatott az AP ügynökség.

Az incidens East Rutherford városában történt, nem messze a MetLife stadiontól, ahol az amerikai futball kulbjai, a New York Giants és New York Jets játszik.

Phil Taormin rendőrkapitány szerint a Brink´s biztonsági vállalat páncélozott autójának minden bizonnyal meghibásodott a záróberendezése az autó ajtaján, s így boríthatta be pénzkötegekkel az autópálya érintett szakaszát.

Sokan az út szélén, mások az autópálya közepén parkoltak le, hogy ki tudjanak ugrani a kocsiból, és annyit pénzt tudjanak összeszedni, amennyit csak tudnak.

Hírdetés

Betsy Richards a northjersey.com portálnak elmondta, hogy látott egy céges egyenruhába öltözött férfit, aki az autók között futkározva próbálja meg összeszedni a széthullott pénzt. Azonban a pénz láttán káosz tört ki, ugyanis az emberek rávetették magukat az úttestre szóródó pénzre.

A rendőrség nem tudja pontosan, hogy mennyi pénz szóródott ki az úttestre, illetve mennyi veszett el.

Az East Rutherford-i rendőrség kijelentette, hogy azok az emberek, akik elvittek a szétszóródott pénzből, azok visszavihetik a rendőrségnek, s így nem lesz belőle problémájuk.

HNonline.sk


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »