Kandel: a német lány afgán gyilkosa 15 évesnek hazudta magát, de 20 is simán meglehet

Kandel: a német lány afgán gyilkosa 15 évesnek hazudta magát, de 20 is simán meglehet

A Junge Freiheit cikkének fordítása:

Szakvélemény

Gyilkosság Kandelben: a feltételezett elkövető bizony nagykorú

Landau. A Kandelből való, megölt 15 éves Mia V. esetében az sejlik fel, hogy a feltételezett gyilkos, Abdul D. idősebb, mint ahogyan állítja. Egy szakvélemény szerint a menedékkérő életkora 18 és 20 év között van. Ezzel büntetőjogi értelemben felnövőnek, és nem felnőttnek számít, közölte kedden [2018. február 20-án] a landaui államügyészség. [A német büntetőjogban a 18-21 éves felnőttekre külön kategória van – a ford.] Abdul D. azt állította, hogy 15 éves.

Saját vallomásai szerint a menedékkérő Németországba való beutazásakor igazolványt nem hozott magával, és születési dátumát 2002. január 1-jében adta meg. A valószínű életkor „körülbelül 20”. Az abszolút minimális életkort a szakértő 17 és fél évben határozta meg.

Hírdetés

Az államügyészség szerint az életkor megállapítása a testvizsgálat mellett a kéz, a fogsor és a kulcscsontok röntgenvizsgálatát is átfogta.

„Aljas elkövetési mód”

Abdul D.-t azzal gyanúsítják, hogy 2017. december 27-én a 15 éves Mia V.-t a pfalzi kisvárosban, egy illatszerboltban több késszúrással megölte. Az államügyészség gyilkosságból indul ki. A meglévő ismeretek alapján az „aljas elkövetési mód” kézenfekvő, közölte a hatóság január közepén.

Egy tanú a Junge Freiheitnak (3/18. szám) vázolta, hogy Abdul D. az áldozatát, aki két barát társaságában volt, a buszmegállóban várta, és az illatszerboltig követte. A leírás szerint – eltérően attól, ahogyan a rendőrség először közölte – a tettet nem előzte meg vita.

Az eset az állítólagos kiskorú menekültek orvosi életkor-megállapításáról szóló vitát újfent fellobbantotta.

(Hidra – Kuruc.info)

Korábban írtuk: Németgyilkosság Merkelisztánban: ennek a 15 éves lánynak is az egzotikum iránti vágyakozás lett a veszte


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »