Kamu Magyarország – humbuk beadvány

Hetek óta kering az Interneten egy beadvány, mellé videó is, amelyen hazánk fia, Orosházi Ferenc fennen hirdeti, hogy a jelenlegi magyar állam nem létezik jogilag, és hivatkozik az 1949. évi XX-as törvényre. Nem tudom, hogy sírjak, vagy mosolyogjak ezen. Mindjárt elmagyarázom, miért. Képzeljünk el egy kisvárost a Vadnyugaton. Az egyik rablóbanda fosztogatja és tartja rettegésben, és hoz bizonyos szabályokat. Aztán változnak az idők, jön egy új banda, és lesöpri az addigi szabályokat, újakat hoz. Aztán van egy fickó, aki sérelmezi az új szabályokat, és ennek hangot is ad az új banda vezéreinél, és követeli vissza a régebbi banda szabályait… Nooormáááliiiis???? Kérdezhetném Besenyő Pista bát idézve…

Merthogy már a második sor kiveri nálam a logikai biztosítékot. Ugyanis Orosházi a 49/XX-asra hivatkozik. Hivatkozik egy ugyanolyan jogtalan alkotmányra, mint amilyen a 89-es volt, vagy a mostani alaptörvény. A magyar államiság 1944-ben megszűnt létezni, amikor a Magyar Királyságot megszállta a német hadsereg. Aztán átvette a stafétát az orosz, és kreáltak egy 49-es alkotmány-izét. És még itt voltak az oroszok megszállóként, amikor 89-ben megint csináltak valamit a hatalomátmentők. Hivatkozni az ezer éves magyar államra úgy, hogy párhuzamba vonjuk egy kreált valamivel, szerintem felettébb oktondi cselekedet. Mert akibe szorult egy kicsi józan ész és logika, az ezt azonnal belátja. Eddig tart a mosoly.

A sírhatnékom azért van, mert ugyan nem ismerem személyesen Orosházit, de egye fene, feltételezem a jó szándékát. Elhiszem, hogy talán jót akar. De ezzel csak közröhely tárgyává teszi önmagát és az egész ügyet is. Ugyanis ez ebben a formában tényleg röhelyes. És ha azzá teszi, akkor sajnos mások ezirányú munkásságát is alaposan lejáratja. Itt kezdődik a sírás. Vannak még harcosok, Borbély Józsi is ilyen, Minda Zoltán is, Ludányi Horváth Attila és Geri Tibor is, akiknek mindannyiuknak igazuk van: ez a magyar állam illegális. Én egy megszállt országban a Magyar Népköztársaságra esküdtem fel 14 évesen, amikor személyi igazolványt kaptam. Ugyanebben a megszállt országban a megkérdezésem nélkül kiáltották ki illegálisan a Magyar Köztársaságot 1989-ben. Ne feledjük, az utolsó orosz katona csak a 90-es évek elején hagyta el hazánkat, és népszavazás sem volt az új állam létrejöttéről. Ma már Magyarországnak hívják ezt az államot, megint megszűnt egy ország és létrejött nélkülem egy új. Egy párt vezetői alapították. Tehát hadd ne folytassam…

Aki kíváncsi Orosházi Ferenc beadványára, itt olvashatja:

“Mint az ezer éves magyar állam egyik állampolgára, alkotmányos kötelezettségemet teljesítve tájékoztatom Önt a következőkről:

(Az alkotmányos kötelezettségem a többször módosított 1949. évi XX. törvény hatályos, 2.§. (3) bekezdéséből származik: „Senkinek a tevékenysége sem irányulhat a hatalom /erőszakos megszerzésére vagy gyakorlására, illetőleg/ kizárólagos birtoklására. Az ilyen törekvésekkel szemben törvényes úton
mindenki jogosult és egyben köteles (KÖTELES!) fellépni.)

Tájékoztatás!

A magyar állam ezer évnél régebbi alkotmánya alapján a magyar államban alkotmányozni CSAK a NEMZETNEK van joga. 1848-ig a nemzet a nemességből állt, 1848-ban ezt a jogot a nemesség a magyar állam minden polgárára kiterjesztette. Ezt a jogot sértették meg 1949-ben a kommunisták, amikor a nemzet helyett alkotmányoztak, és az alkotmány nevű törvényükkel diktatúrát vezettek be.

A kommunista diktatúra elleni 40 év küzdelem után 1989-ben a képviselők a nép nyomásának engedve, az alkotmány módosításával ideiglenessé tették az általuk alkotott alkotmányt, és benne a népszuverenitás elve alapján minden hatalmat (és ezzel az alkotmányozás jogát) visszaadták a magyar nemzetnek, a magyar állam polgárainak.

Ettől kezdve Magyarországon, az ezer éves magyar államban alkotmányozni, új – az ideiglenes alkotmányt hatályon kívül helyezni képes – alkotmányt, CSAK a magyar nép, a magyar állam állampolgárai alkothatnak, KÉPVISELŐ NEM!
Az alkotmány ezen előírását sértették meg a képviselők, amikor 2011. áprilisban megalkották Magyarország Alaptörvényét, mely így jogilag új alkotmánynak ÉRVÉNYTELENNÉ, alaptörvénynek alkotmány-ellenessé vált.

(Nem az alkotta meg, akit az alkotmány erre felhatalmazott)
.
Egy jogilag érvénytelen alkotmány viszont nem alkotmány, JOGILAG NEM LÉTEZIK. A jog alapelve szerint jogviszonyt nem keletkeztet és nem is szüntet meg.

Hírdetés

Vagyis nem csak arra alkalmatlan, hogy az alkotmányt hatályon kívül helyezzék vele, hanem arra is, hogy a Magyarország nevű államot létrehozzák vele. Vagyis Magyarország ideiglenes Alkotmánya és ezzel a magyar állam hatályban van, a Magyarország nevű állam NEM LEHET a MAGYAR ÁLLAM.

Mivel az AB hivatalból nem helyezte hatályon kívül az alaptörvényt, alkotmányos kötelezettségét teljesítve ezt a magyar népnek KÖTELESSÉGE MEGTENNI!

Tehát a magyar állam alkotmányos rendje alapján a Magyarország nevű állam jogilag nem létezik, érvényesen nem jött létre.
Márpedig ha a Magyarország nevű állam jogilag nem jött (mert nem jöhetett) létre, ezért ennek a bíróságnak nem joghatósága és illetékessége nincs fölöttem, hanem

EZ A BÍRÓSÁG JOGILAG NEM LÉTEZIK.

Csak és kizárólag azért jelentem meg a bíróság előtt, hogy a jelen tájékoztatásomat megtegyem a bíróság és a sajtó felé.

Hogy a magyar nép (és a nemzetközi közvélemény) megértse végre, hogy mi folyik ebben az országban, és tegyen a diktatúra felszámolásáért. A magyar nép a történeti alkotmány ellenállási záradéka, és az ideiglenes alkotmány előírásai alapján, a nemzetközi közvélemény a nemzetközi jog, az ENSZ emberi és polgári jogok előírásai alapján tehet a diktatúra felszámolásáért.

Tehát nem az a kérdés, hogy követtem-e el bűncselekményt, vagy nem.

(Egyébként nem). És még csak az se kérdés, hogy a Magyarország nevű állam magának tulajdonított joghatósága kiterjed-e rám, eljárhatnak-e velem szemben. Egész egyszerűen arról van szó, hogy mivel a Magyarország nevű állam jogilag nem létezik, ezért annak egyetlen intézménye – így ez a bírósága – se létezik. Vagyis nem hogy joga nincs fölöttem, hanem jogilag NEM LÉTEZIK! NINCS.

Tehát nem hogy eljárni nem tud velem szemben, de még idézni se, mert NINCS HOZZÁ JOGA!

Fentiekre tekintettel – magyar joghatóság hiányában – a Magyarország nevű nem magyar állam és annak ügyészsége alkotmányt és nemzetközi jogot sértő tevékenysége miatt KÖZVETLENÜL az ENSZ és EU nemzetközi bíróságaihoz fordulok.

Felhívom Bírónő figyelmét, hogy amennyiben a Bíróság a magyar alkotmányos rend megváltoztatására kísérletet tevő Magyarország nevű állam nevében a diktatúra érvényesítésére erőszakot alkalmaz, abban az esetben kimeríti „az alkotmányos rend erőszakos megváltoztatása” bűncselekmény törvényi tényállását, ami akár életfogytig tartó szabadságvesztéssel is járhat. Hiszen a diktatúra (és ahhoz kapcsolódva a bíróság) a magyar alkotmányos rend megváltoztatását megkísérlő érvénytelen jogrendjének erőszakkal kívánna érvényt szerezni.

Fentiekre tekintettel én, mint a magyar állam erre alkotmányban följogosított állampolgára ennek a jogilag nem létező bíróságnak a színjátékát, alkotmánysértő tevékenységét a magyar állam területén befejezettnek nyilvánítom.

Ez a mi hazánk, itt mi, a magyar nemzet dönt jogról és hatalomról, és nem egy háttérhatalmat kiszolgáló rablóbanda, amelyik politikai „elitnek” nevezi magát, miközben elárulta a népét, nemzetét.
( Geri Tibor munkája nyomán)”


Forrás:emberiseg.hu
Tovább a cikkre »