Kálomista Gábor: hál Isten még köztünk van Biszku Béla

Kálomista Gábor: hál Isten még köztünk van Biszku Béla

A Hír Televízió Páholy című műsorának évadzáró adásában Kálomista Gábor így a hosszú nyári szünet előtt, még köpött egy maradandót a kedves antikommunista nézők szemébe. A lenti videóban 06:07-tól kezdődik az a gondolatmenet, amelyben abbéli örömének ad hangot, hogy Biszku elvtárs még köztünk van.

“Ugyanezen a Facebook oldalon megkérdeztük, hogy tényleg fejtsék már ki Biszku Béláról az igazi, őszinte véleményüket, aki még köztünk van, hál Istennek.”

Hírdetés

Ez lenne tehát a hírhedt antikommunizmus a Fidesz-kormány kultúrpolitikai bástyájától?

Nem állítom, hogy feltétlenül bárkinek a halálát kell kívánni, mert az meglehetősen alpári, és értelmes emberekhez méltatlan. De, ennél szemérmetlenebbül jelen helyzetben nem hiszem, hogy be lehetett volna nyalni a volt belügyminiszternek. A legvérforralóbb, hogy teszik ezt annak a televíziónak a képernyőjén amelynek munkatársai felkutatták és lebuktatták Biszkut.

Legutóbbi információk szerint egyébként, az ügyészség felbujtóként elkövetett kényszervallatás, jogellenes fogva tartás és a magyar állam területe elleni hűtlenség és felségsértés miatt nyomoz, jelenleg ismeretlen tettes ellen.

A volt kommunista belügyminisztert májusban a bíróság felbujtóként több ember sérelmére elkövetett háborús bűntett, lőszerrel visszaélés és a kommunista rendszer bűneinek nyilvános tagadása miatt öt és fél év börtönre ítélte. Az ügyészség súlyosításért, a védelem felmentésért fellebbezett.


Forrás:nemzeti.net