Kalita Gábor: „Fű alatti” hadsereg formálódik Európában?

Kalita Gábor: „Fű alatti” hadsereg formálódik Európában?

Félő, hogy a „Trójai faló,” akár mesének is beillő története hamarosan szeretett, mai Európánkban is újrajátszódhat – véres valóságában …

Európa jómódban, viszonylagos békében élő polgárainak zöme a második világháború után született, így csak történelem könyvekből, fennmaradt vizuális emlékek alapján ismeri a háború kegyetlen, embert próbáló, hatalmas áldozatokkal járó valóságát.

Persze, a játékkonzolok előtt szívesen tölti idejét, s „részt is vesz” harci témakörű vizuális megjelenítésű programok játékában. S, ha a mai, kötelező katonai szolgálatot már nem teljesítő fiataljaink egyszer már nagyszerűen begyakorolták a Nintendo, Playstation vagy XBOX konzolokkal való manipulálást, akkor a háborús jelenetben a győzelem, a tankok,  a vadászgépek, a katonák gombnyomással történő kilövése, hatalmas sikerélményt hoz számukra. Tehát, gondolhatják, egy nagy gumibugyi a háború, mivel hát, úgyis ők győznek, s az sem számít, hogy csupán – a képernyő előtt.

Vagyis, többségünkben ezek vagyunk mi, Cola, sör melletti fotel háborúkban „edződött,” magunkat hősöknek képzelő, elkényelmesedett európaiak.

Éppen most tolják be Európa „főterére” azt a bizonyos „Trójai falovat,” amiről, szinte tudomást sem akarunk venni…

Kalita Gábor: Egymillió aláírásgyűjtés újratöltve

Hát igen. Még szerencse, hogy mind a világ, mind Európa  terrorelhárító szolgálatai lehetőségeik keretein belül  aktívan működnek, s olykor hátborzongató adatokat osztanak meg a hírszolgáltatók csatornáin.

Megtudhattuk például, hogy, nem rég, a húsvéti ünnepek első hetében egy nemzetközi biztonsági konferenciát rendeztek Moszkvában, ahol Szergej Kovaljov vezérőrnagy arról beszélt, hogy az orosz katonai hírszerzés felmérései szerint, évente mintegy húszezer iszlám szélsőséges érkezik Európába, elrejtőzve a migránsok között.

A magyar közszolgálati televízióban sokszor szereplő Horváth József, tapasztalt titkosszolgálati szakértő véleménye szerint valóban érdemes odafigyelni az orosz titkosszolgálatok jelentéseire, hiszen több évtizede óta dolgoznak a kaukázusi iszlám radikálisok ellen. Emellett persze, mind Szíriában, mind a Közel-Kelet más országaiban végeznek felderítő munkát.

Az említett konferencián említett fenti adatok megegyeznek a német szolgálatok adataival is, ami nem jelent mást, mint azt, hogy az Európai Unió csúcsvezetői, kimondottan rossz döntéseikkel alaposan „megtréfálták” Európát, s az utolsó öt évben – látszatvédelmet imitálva /Frontex/ – jóformán tárva-nyitva hagyták a schengeni övezet külső határait.

A német elhárítás nemrég leköszönt vezetője, Hans-Georg Massen nyíltan beszél ma is arról, hogy Németország is állandóan fokozódó terrorveszélynek van kitéve. A CDU platformján belüli,  Angela Merkel, német kancellárral szemben álló Massen, mindig is aktív szerepet vállalt hazája belpolitikájában. Ma az Értékek Uniója rendezvényein lép fel rendszeresen, ahol hiteles adatokkal, felmérésekkel, információkkal alátámasztva keményen figyelmezteti a német államvezetést, az EU csúcsszerveit arra a napról napra jobban szervezett, Európába már alaposan befészkelődött iszlám veszélyre, mellyel, eddigi tétlenségük esetén, kontinensünk lakóinak számítaniuk kell majd az elkövetkező években.

Kalita Gábor: Keresztények elleni halálos támadások? Hallgassuk el!

Évente húszezer iszlám szélsőséges „betelepülése” kontinensünkre, borzalmas statisztikai adatot rejt

Mi idősebbek, akik teljesítettük kötelező katonai szolgálatunkat, s később tartalékosként is részt vettünk kiképzésen, jól tudjuk, hogy húszezer szélsőséges, a katonai terminológia szerint, öt-tíz dandárnyi harcost tesz ki. Persze, ha már ennek csak a fele lenne igaz, már az is óriási veszély helyzetet jelez.

Az elkeserítő főleg az, hogy a Balkánon folyó, hosszú évekig tartó háborúzás rengetek kézi fegyvert, kalasnyikovot, páncéltörőt, robbanószert hagyott maga után a háború sújtotta, ma is gazdasági gondokkal küzdő országokban. Így, sokak számára az illegális fegyverkereskedés jelenti a megélhetést, a puszta egzisztenciát.

Amint ezt már egyik korábbi értekezésemben is megírtam, nemcsak a titkosszolgálatok, de Európában cirkáló kamion sofőrök véleménye szerint is, a balkáni országok némelyikében úgy árusítják illegálisan kilóra az említett fegyvereket, mint kofák a piacon a sárgarépát.

Így korántsem a véletlen műve az, hogy mind Németországba, mind más nyugati országba, különféle csatornákon eljutó fegyverek tömkelegét találják meg szerencsésebb esetben a biztonsági szervek, mecsetek, s terrorista alvósejtek rejtekhelyein, sok esetben radikális imámok szervezése, aktív közreműködése mellett.

Hírdetés

Kalita Gábor: Vallásháborúk kezdetét jelzi az új-zélandi támadás?

Az iszlám radikálisok intenzív európai szervezkedése,  ezentúl már kontinensünk egyetlen honi őslakosának figyelmét sem kerülheti el.

Az Európánk jövőjét féltő, a hagyományos keresztény kultúra értékeit őrző ember számára koránt sem megnyugtató adat az, hogy ma, az ötszáz milliós Európában összesen kilencven millió /!/, migráns hátterű ember él, akiknek döntő része az iszlám vallás, a saría híve, akiknek nagy része hallani sem akar az alkalmazkodásról, a pozitív asszimilációról.

Elég csak átugrani a tőlünk, Pozsonytól is mindössze kőhajításnyira található Bécsbe, s az ember hirtelen azt hiheti a minaret és mecsetek, tetőtől-talpig textil-kavalkádéba burkolt asszonyok, vízipipázó férfiak sziluettjeitől „elvarázsolva,” hogy nem az osztrák-magyar monarchia múltbeli székhelyén tartózkodik, hanem mondjuk, Marrakesh utcáin sétál.

A fentiekben említett, borzalmat kiváltó titkosszolgálati jelentések azt is tartalmazzák, hogy a titokban, illegálisan besurranó, a volt kalifátus /IS/ harcosai, s más szélsőséges, minket, európaiakat hitetleneknek tartó emberkéket, akik ha nem váltunk át az ő vallásukra, a radikális saría szerint kötelességük fejünket venni, életterünket elfoglalni.

Természetesen, ezeknek a szélsőséges, számunkra idegen „elemeknek” koránt sem csak a késes gyilkolászások, a robbantásos terrorcselekmények, a nők elleni erőszakoskodások teszik ki fő tevékenységük elemeit.

 

Kalita Gábor: Felvidéki tárgyi, írásos emlékeink idegen kezekben?

Amikor szembe jön a valóság

Az eddig felületes „hírfogyasztók” is már szembesülnek azzal a szolgálatok által évek óta, jelenleg mindig nagyobb hangerővel kimondott ténnyel: főleg Európa nyugati zónájában – nagy a baj.

Ugyanis az említett erőszak cselekvéseken kívül, az életterünket elfoglalni kívánó, nem a menekülő, a békesség jegyében érkező, hanem az agresszív betolakodók, vagyis többségükben harci tapasztalatokkal rendelkező iszlám szélsőségesek veszélyes propaganda és toborzó tevékenységet folytatnak, persze nemcsak a most érkező migránsok köreiben.

Egyik fő célpontjuk azok a már Európában született, másod, harmad generációs középkorúak, fiatalok, akik eddig nem kerültek a rendőrség látókörébe, ám, leendő alvó sejtekként, szinte „láthatatlanokká vállnak,” így imámjaik ráhatásával, majd a hadviselt szélsőségesek általi titkos kiképzések után, könnyen hadba foghatóak.

Trójai faló – Európa „főterén”

Emlékeztetés képen, a Trójai faló története dióhéjban:

Az Agamemnón zászlaja alatt csoportosuló görög seregek és a trójaiak között kialakult, tíz évig tartó háború azért robbant ki, mert Parisz trójai királyfi elrabolta Menelaosz, spártai király feleségét Helenét, s vele együtt a spártaiak kincsét is.

 

A görögök Pallasz Ahéné, a bölcsességek és hadicselek istennőjének sugallatára elkészítettek egy hatalmas falovat, benne görög katonákat rejtettek el, majd éjnek idején ezt bevontatták Trója főterére. Ez volt a története Trója felgyújtásának, s cseles elfoglalásának.

Most, a jó és a rossz történelmi szerepét felcserélve:  – meg  engedjük-e, hogy  kontinensünk „főterére” illegálisan bevontatott imagináris faló hasában tartózkodó harcosok /IS/ elrabolják a gyönyörű hölgyet, „akinek” neve – Európa?

A válasz, minden európai, a keresztény kultúrát gyakorló, őrző, védő őslakos számára – egyértelmű: NEM!

Persze áldásos lenne, ha ezt a biztonsági szolgálatok emberei a junckerok, merkelek, timmersmanok, sargentinik, verhofstadtok fejébe, tudatába is „bedöngölnék.”

Addig, amíg nem késő!

Kalita Gábor


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »