Kaliforniában hamarosan már be is zárhatják azokat, akik nem hajlandók transzneműset játszani az aberráltakkal

Amennyiben elfogadnak egy törvényjavaslatot Kaliforniában, akkor egy év börtönt is kaphat az, aki nem a "választott nevén és nemén" szólítja meg "embertársát".

Egyelőre a tervezet csak az idősotthonokra korlátozódik, de ha az állami közgyűlésen is átmegy, akkor mindenkire érvényes lesz, "aki szándékosan és folytatólagosan" megtagadja, hogy "egy transznemű lakos preferált nevét és személyes névmását" használja. Az elkövetőket ezer dolláros bírsággal vagy akár egy évnyi börtönnel is sújthatják – írja a The Daily Caller.

A törvénytervezet a szenátusban több mint kétharmados többséggel ment át, 26-12-es szavazati aránnyal még májusban, azóta a jogi bizottság egyhangúlag javasolta, míg a közgyűlés szerdán tartotta első meghallgatását az ügyben – írják.

Hírdetés

"Hogyan hihetünk a szólásszabadságban, miközben azt gondoljuk, hogy a kormányzat megszabhatja, hogy milyen személyes névmással szólítsunk meg másokat?!" – tette fel az elmebetegek költő kérdését a családi tanács munkatársa egy meghallgatáson. (És senki sem mondta meg neki, hogy nem az állam szabja meg, milyen nemű valaki, hanem az, ami a lába között van – a szerk.) Greg Burt szerint "ez nem a szeretetről és toleranciáról szól, hiszen azokat is tolerálni kell, akiknek más a véleménye".

A törvény alkotója azzal "érvelt", hogy "a vallási nézetnek nincsen súlya a közszférában". "Tiszteljük mindenkinek a vallási hovatartozását, de amint a közszférába, közintézménybe, munkahelyre érünk, akkor be kell tartani a törvényt" – érvelt Scott Weiner.

Jogi szakértők szerint ha a törvény életbe lép, akkor az nem fog megállni az idősek otthonának a küszöbén. Azt írják, hogy valószínűleg azért választották ezt a forgatókönyvet, mert a korosztály szimpátiát kelt a lakosságban.

A fenti tervezet egy a sok "nemi megkülönböztetés ellensúlyozni hivatott szabályozás" közül, mely a törvényhozók előtt fekszik.

(DC – Híradó nyomán)

"Néha fiú, néha lány, semleges vagy cica" – így mossák gyermekeik agyát a gender-elmebetegek Svédországban

A Reimer ikrek esete, avagy a meghiúsult próbálkozás a genderelmélet kísérleti bizonyítására


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »