Kajak-kenus főtitkár: „El ne kiabáljam, de…”

Kajak-kenus főtitkár: „El ne kiabáljam, de…”

Már két napja Rióban várja a válogatott első csoportjának érkezését Storcz Botond vezetőedző és Schmidt Gábor főtitkár, aki csapatvezetőként vesz részt az olimpián. A Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) különítménye találkozott Áder János köztársasági elnökkel is, aki nagyon sok sikert kívánt a hétfőn kezdődő gyorsasági kajak-kenu versenyekhez a magyaroknak.

Elbúcsúztattuk a kajak-kenusokat a SYMA-nál A TELJES MAGYAR PROGRAM RIÓBAN

„El ne kiabáljam, eddig minden rendben van itt Rióban” – idézte Schmidt Gábort az MKKSZ szerdai hírlevele. „Az egész csapat egy emeleten fog lakni, a szobákat éppen az előbb néztük át, és a hajók is rendben megérkeztek.”

 

Hírdetés

Mint mondta: kedden nagyon szép idő volt, délelőtt sima volt a víz a pályán, szerdán azonban már nagyobb volt a szél, és az eső is esett.

„A pálya környékén rendezett viszonyok várják a versenyzőket, szépek az öltözök, kulturált a konditerem is. A Magyar Olimpiai Bizottság a rendelkezésünkre bocsátott egy kisbuszt, a szállás és a pálya között azzal meg tudjuk oldani a közlekedést” – tette hozzá a főtitkár.

Schmidt Gábor elárulta: a szálloda halljában szerdán összefutottak Áder János köztársasági elnökkel, aki elmondta, hogy nagyon szorít a kajak-kenu válogatottnak is, és sok sikert kívánt az egész csapatnak.

Az olimpián szereplő kajak-kenu csapat első csoportja – többek között Kozák Danuta, Szabó Gabriella és Douchev-Janics Natasa – magyar idő szerint este fél 9-kor érkezett meg Rióba.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »