Kábítószert kevertek az italokba egy fővárosi szórakozóhelyen O. úrék

Kifosztás és prostitúció elősegítése miatt nyomoznak a budapesti S. Tamás, O. Sándor és S. Irén 29 ellen. Az eddigi adatok szerint egy belvárosi klubban S. Tamás – ő a szórakozóhely tulajdonosa – és alkalmazottai az elmúlt három hónapban több vendég italába bódítószert kevertek és a kábult, védekezésre képtelen állapotukat kihasználva a klubban elvették tőlük az értékeiket (készpénzt, bankkártyát, mobiltelefont és személyes iratokat)

Magyar Menedék - Lovasíjász

Több esetben a kábult vendéget hazakísérték, majd a lakásán fosztották ki.

Hírdetés

A gyanú szerint S. Tamás az üzletben férfiakat foglalkoztatott, akik anyagi ellenszolgáltatásért cserébe szexuális szolgáltatást nyújtottak a vendégeknek.

A szórakozóhelyen előfordult a túlszámlázás is, ezért a BRFK V. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársaival együttműködve szombat éjjel megjelentek a belvárosi szórakozóhelyen, ahol S. Tamást és két alkalmazottat is elfogtak. O. Sándort a negyedik társukat fél órával később a józsefvárosi lakásán fogták el. A nyomozók a klub átvizsgálásakor több mobiltelefont, valamint különböző – magyar és külföldi – személyes iratokat foglaltak le.

A belvárosi rendőrök az elkövetőket gyanúsítottként hallgatták ki, valamint S. Tamást és O. Sándort őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »