Kábítószer-kereskedelemből élt Roland – elfogták, őrizetbe vették

Kábítószer-kereskedelemből élt Roland – elfogták, őrizetbe vették

Kábítószer-kereskedelemből élt Roland – elfogták, őrizetbe vették

Óbudai lakásán fogták el a rendőrök azt a férfit, aki 600 gramm kábítószert és több mint négy millió forintot rejtegetett otthonában.

Hírdetés

A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületi Rendőrkapitányság által folytatott nyomozás során bűnügyi információ merült fel arra vonatkozóan, hogy egy fiatal férfi kábítószerrel kereskedik.

A nyomozók a beszerzett információk alapján 2020. április 29-én, a délutáni órákban megjelentek a férfi óbudai lakásán, ahol a rendőrök átkutatták B. Roland luxusautóját és lakását is, amely során 1 500 000 forint feketepiaci értékű, több száz gramm marihuánát, amfetamint, telefonokat, kábítószer adagolásához szükséges eszközöket, valamint négy és fél millió forint készpénzt találtak, amelyeket lefoglaltak.

A kábítószer-kereskedelemmel foglalkozó 28 éves B. Rolandot a rendőrök elfogták, majd előállították a kerületi rendőrkapitányságra. A férfit – őrizetbe vétele mellett – kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amelyet az illetékes bíróság 2020. május 1-jén elrendelt.


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »