Juhász Péter önleleplező kendői

Juhász Péter önleleplező kendői

Az Erő és Elszántság és a Betyársereg megdöbbenéssel szerzett tudomást arról, hogy az Együtt elnökéhez, a Juhász Péterhez köthető Milla fejkendő viselésére buzdító közleményt adott ki. Felszólítanak minden nőt és férfit (!), hogy a muszlim szokásoknak megfelelő női fejkendőt hordjanak április 8-ig, ezzel fejezve ki Orbán Viktor felé; nem félnek! 

A dolog pikantériája, hogy nemrégiben éppen Juhászról derült ki, rendszeres testi fenyítésben tartotta élettársát. Innen nézve logikus lépésként kell elkönyvelnünk, hogy a nők jogait semmibe vevő iszlámhoz dörgölőzik. Továbbá rögzítenünk kell azt is, Juhász szállította az ún. „demokratikus ellenzék” totális önleleplezését.

Öngól a javából! 

Ezek után bajosan hivatkozhatnak arra, nem migránspártiak, nem bontanák le a kerítést. Csak megerősítették, miről is szól valójában a hétvégi választás. Biztosak vagyunk benne, a magyar emberek ítéletet fognak mondani a szavazófülkékben erről a hitvány és hazaáruló bandáról.

Két fontos pontot kell leszögeznünk továbbá:

Hírdetés

1. A „demokratikus ellenzéknek” nevezett balliberális érdekszövetség, melyet semmi más nem érdekel, csak és kizárólag a hatalom, 30 ezüstért adná fel idegen parancsra hazánk etnikai és kulturális arculatát, és elhozva az aberrált, emberellenes devianciák visszafordíthatatlan térnyerését, soha, semmi esetre sem birtokolhatja már Magyarországon a hatalmat. Ezt nem engedhetjük.

Azt javasoljuk, le se vegyétek április 8-a után sem, legalább megismerünk titeket az utcán.

2. Felszólítjuk radikális, nemzetben gondolkodó magyar testvéreinket, szavazataikkal ne támogassanak olyanokat, akik szűklátókörűen, csak és kizárólag a hatalomban való részesedés érdekében bizonytalan, Magyarország számára beláthatatlan következményekkel járó szörnykoalíciót ültetnének az ország nyakára. Sajnos a Jobbikra gondolunk. Ezért az Erő és Elszántság és a Betyársereg az egyetlen nemzeti radikális pártot – melyből a Jobbik és kinőtt annak idején – a Magyar Igazság és Élet Pártját támogatja, Csurka István szellemi örökségét tisztelve.

Mi tehát a fenti két pont szellemében szavazunk április 8-án – ez a mi taktikai szavazásunk.

Erő és Elszántság – Betyársereg


Forrás:betyarsereg.hu
Tovább a cikkre »