Józsefváros félnéger képviselője “rasszista” plakátok miatt üti a tamtamot

Józsefváros félnéger képviselője “rasszista” plakátok miatt üti a tamtamot

“Ha egy ló lehet konzul, egy majom is lehet képviselő.” Ezzel a jópofa szöveggel tettek ki plakátokat a félnéger Camara-Bereczki Ferenc józsefvárosi ellenzéki képviselőről.

A színesbőrű képviselő októberben szerzett egyéni önkormányzati mandátumot a többségében cigányok lakta körzetben. 

A fotót Camara-Bereczki osztotta meg a Facebook-oldalán, ahová a bissau-guineai felmenőkkel rendelkező képviselő olyan hozzászólásokat is fűzött, hogy kettőt tépkedett le a Harminckettesek terénél és hármat a Blaha Lujza térnél, de Erőss Gábor alpolgármester is talált néhányat.

Hírdetés

A plakátok aljára a Kétfarkú Kutya Párt logót nyomtattak, de Camara-Bereczki azt írta, “természetesen biztos, hogy nem a kutyák voltak”. A Magyar Kétfarkú Kutya Párt szintén azt állította, hogy nincs köze a “rasszista” plakátokhoz, tette hozzá a Szabad Pécs.

A józsefvárosi Fidesz-szervezet is közölte, “elítéli a kirekesztés, a rasszizmus és az antiszemitizmus minden formáját, így a Camara-Bereczki Ferenc VIII. kerületi képviselőről kihelyezett sértő plakátokat is”.

Az MSZP pedig azt közölte, “miután politikusunkat egy az orbáni gyűlöletpolitikán nevelkedett gyáva senkiházi megtámadta, feljelentést teszünk a rendőrségen, és kíváncsian várjuk, hogy hová vezetnek a nyomozás szálai”.


Forrás:harcunk.info
Tovább a cikkre »