Jön a megújult Citroën C3

Jön a megújult Citroën C3

A francia kiskompakt jelenleg futó 3. generációja 2016-ban mutatkozott be, és azóta háromnegyed millió darabolt adtak el belőle a világon. A sikeres modell idén felfrissítve érkezik meg a piacra.

A minden konkurenstől eltérő külső természetesen marad, de olyasmikkel egészül ki, mint a márka tanulmánymodelljei által ihletett maszk és az új LED-es fényszórók. Ezen kívül továbbra is rendkívül gazdag lesz a színválaszték, a kettős kombinációkat is beleértve. Új fazont kaptak a márka jellegzetességének számító Airbump oldalpárnák is.

Hírdetés

Belül az Advanced Comfort nevű ülések jelentik az egyik legnagobb újdonságot, amelyek először jelennek meg ebben a szegmensben. Az új C3-ban összesen 12 vezetéstámogató rendszer lesz elérhető, és alapvető kelléknek számít majd a telefon tartalmának kivetítése a héthüvelykes érintőképernyőre. A csomagtér alapméretete3 300 liter, ami kiemelkedően jó értéknek számít ebben a kategóriában. Ami pedig a motorkínálatot illeti, két háromhengeres benzinesből (83/110 LE) és egy 1200 lovas dízelből áll; az erősebbik benzineshez hatfokozatú automata váltót is lehet majd rendelni.

Az újdonság Szlovákiában az április 21-26-án megrendezendő Pozsonyi Autószalonon mutatkozik be, forgalmazása pedig idén júniusban kezdődik.

Fotók: Citroën


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »