Jól mutat a felnőtteken az ujjatlan póló? (X)

Jól mutat a felnőtteken az ujjatlan póló? (X)

Ma már nem csak egyféle ujjatlan pólót gyártanak a férfiak számára, így bárki megtalálhatja az egyéni stílusának és ízlésének megfelelő darabot. Sokan nem merik még ma sem bevállalni, mert úgy vélik, hogy csakis a kigyúrt, magas férfiakon állnak jól az ilyen pólók, pedig ez közel sincs így. 

Bárki felveheti ezt az úgynevezett tank topot, de azért nem árt némi ismeretre szert tenni, mielőtt beruházunk néhány ilyen felsőbe. Mert egyébként a nyári ruhatárunk alapdarabjai is lehetnek, hiszen egyes fazonok és felsők még utcai viseletként is megállják a helyüket. Az ujjatlan pólók jól mutatnak a férfiakon, csak okosan kell választani. Segítünk a döntésben!

Mi is az a tank top?

Először is tisztázzuk, mi is az a tank top, mi fán terem az ujjatlan póló? Mint ahogyan a neve is mutatja, ez egy olyan póló, amely szabadon hagyja a vállakat, és a hónalj és a karok szabadabb mozgását teszi lehetővé. A kínálatban megtalálhatók a testre simulós és a bővebb fazonok. Találhatunk semleges, visszafogott és élénk színű ujjatlan pólókat. Mint ahogyan a hagyományos, ujjas pólók esetében, a tank topoknál is találkozhatunk, kerek nyakú és mélyebb nyakkivágású ruhadarabbal. Hossz tekintetében is vannak eltérések. Egyáltalán nem mindegy, hogy milyen hosszúságú fazont veszünk le a polcról, amikor az üzletben tank topot választunk. A Bolf kínálatában is találhatunk ujjatlan pólókat, amelyek minőségi pamutból készülnek. A póló jellemzői: könnyű, vékony, jó lélegző.

4 ujjatlan felső típus, négy stílus, négy outfit

A klasszikus, szolid ujjatlan felsők

Hírdetés

Kérdés sem lehet, hogy kiknek javasolható ez a fazon. Mindenképpen olyan férfiak egyik kedvelt ruhadarabja lehet, akik nem szeretnek kiemelkedni a tömegből, szeretnek egyszerűen és visszafogottan öltözködni. Egy ilyen pólóra a mértékletesség jellemző, mind szín, mind pedig kialakítás tekintetében. Aki nem szeret a középpontba kerülni, válasszon semleges, egyszínű pólókat, amelyeknek kerek a nyakkivágása. Milyen fazon mellett dönts? Ez a testalkattól is függ. Az alacsony, kevésbé kigyúrt férfiakon a szélesebb vállpánttal ellátott, rövidebb, testhez simuló passzol leginkább, míg azoknak, akiknek a testedzés a hobbija, mellette még magasak is, nyugodtan tegyék le a voksukat a mellkast megmutató, vékonyabb vállpánttal rendelkező és hosszabb fazon mellett. Bár a Bolf 1124-es ujjatlan pólója tartalmaz feliratot, de stílus és fazon tekintetében mindenképpen illik a szerényebb férfiakhoz. Egy ilyen póló ideális edzéshez és városi kiruccanáshoz is. Ha mégsem szeretnél feliratos pólót, a Bolf kínálatában felirat nélküli pólót is találsz.

Az edzéshez választott ujjatlan pólók

Ilyen például a szürke, fekete és fehér színben elérhető Bolf 1205 ujjatlan pólója, amely tökéletes edzéshez, jogginghoz. Ez az ujjatlan póló nagyon jól kidomborítja az izmokat. Egyszerű ugyan, mégis az egyik legjobb választás edzéshez, súlyemeléshez. Sok férfi kedveli a visszafogott színeket az edzőteremben, a három alapszín ezt a mértéktartó öltözködést lehetővé is teszi.

Grafikus, feliratos ujjatlan pólók

Hogy jól mutat egy ilyen póló egy felnőtt férfin? Mindenképpen. Egy feliratos, mintás póló azt mutatja, hogy a viselőjének van stílusa, humora és egyénisége. Pontosabban, felmeri vállalni önmagát, szeret fókuszba kerülni és nem fél a külvilág felé tárni az érzéseit. Manapság nagyon sok férfi visel feliratos, mintás, ujjatlan felsőt. A Bolf kínálatában is rengeteg ilyen stílusú pólóval találkozhatunk, amelyek vékonyabb vállpánttal és vastagabb vállmegoldással ellátottak. Ha kidolgozottabb testtel rendelkezünk, az atlétára hasonlító póló lehet a megfelelő, ellenkező esetben válasszuk azt, amely többet takar.

Magas vagy és testépítő?

Ha mindkét jellemző illik rád, akkor szinte bármit felvehetsz, de alapvetően azok a tank topok illenek hozzád, amelyek hosszabb fazonnal bírnak, élénk színűek, feliratosak, mintásak, szabadon hagyják a mellkast és vékony vállpánttal rendelkeznek. Ha évekig dolgoztál a kidolgozott testért, kár lenne azt takargatni.


Forrás:erdely.ma
Tovább a cikkre »