“Jól elkúrtad, te geci”!

Mielőtt végképp kiábrándulnának harsány stílustalanságomból ehhez nem szokott olvasóim, gyorsan visszavonulót fújok azzal, hogy csupán kölcsönkértem az úgynevezett bal és jobboldal két zászlós hajójától, Gyurcsánytól és Simicskától a lassan közhasznúvá devalválódott kifejezésüket, abból a célból, hogy párhuzamot vonhassak kettejük között, mert mert lehet és igenis meg kell vonni, be kell mutatni kettejük szoros politikai kötődését.

Segítségemre siet az egyik oldalról Németh a Népszava nevű napilap főszerkesztője (egyébként gazdája a hitgyülis alapító, vezető lap és ATV tulajdonos másik Németh táskahordozója), másfelől az egyszámjegyű fideszes tagkönyv birtokosa Bayer, aki viszont Orbán meghitt táskahordozójaként villámgyors felháborodottsággal támadta mai publicisztikájában a Fidesz korábbi fenntartójaként és részbeni működtetőjeként pártja sok, viszont hálával agyontámogatott megzsírosodott médiabirodalom-tulajdonos Simicskát.

Mindkét médiaguru főalkalmazott (Németh és Bayer) segít bennünket kívülállókat és merőben más  értékrendet választókat megérteni, hogy a publicisztikám címének választott durvaságot az esetleges megzavarodott olvasó tisztán lássa és ne hagyja magát megvezetni!

Egyszóval, az erőszakosan kétpólusúnak  kikiáltott hazai politikát segítő lakájmédia függősége itt válik egyértelművé és nyilvánvalóvá a ma kipattant úgynevezett jobboldali disszidensek jóvoltából, és az arra úgynevezett baloldali lakájok nyálukat csurgató és kezeiket összedörzsölő megalapozatlan elvárásaiból.

A “disszidensek “, az úgymond  egyenlősdi érdekében kivetett egységes reklámadó teher-fenyegetettségére hivatkozva cserbenhagyták médiahajóik kapitányaként a süllyedő bárkáikat, megtérve Viktorunk kebelére jóreményekkel, hogy a hálás régi-új gazdi ezután sem hagyja őket munka nélkül.

Hírdetés

A hitgyülis sajtómunkás siserahad pedig alaptalanul reménykedik, hogy a kétharmadosok övalatti ütéseiből végképp lejáratódott gazdáiknak is leesik valami a politikai játéktéren!

Reményeim szerint, természetesen kőkemény, következetes, további hiteles munkával és szolgálattal a nemzeti radikalizmusnak majd három év múlva az elhíresült vicc szerint “már csak egy csésze kávét kell majd kérnie”.

Adja Isten ,hogy így legyen!

Reiner Péter

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »