Jókedv

A kedvenc vitám: amikor az erősen cenzúrázott összekap egymással a válogatott ballib közönség.

Persze emberileg érthető: mivel ellenség nincs – hiszen minden akár a leghalványabban is fideszesgyanús ki van tiltva -, s egy idő után dögunalmas a diktatúrázás és orbánozás, kell valami igazi vérpezsdítő akció.

Szóval kutatják a válogatott ballib kommentelők egymás hozzászólásait, minden szótagot elemeznek, az esetleg nem lehet-e burkolt fideszes propaganda.

Múltkor is vicces helyzet a Böjte-hecckampány egyik őrült cikke alatti ádáz vita. (Nem, nem adok linket.) Persze nem maga a téma a vita, abban nyilván mindenki egyetért, hogy a román Böjte pedofil fideszes gazember milliárdos álpap, akit halálra kellene ítélni emberiség elleni bűntettei miatt.

Hírdetés

De jön egy felvetés: a román hatóságok miért nem lépnek fel, hiszen eleve nem szeretik a magyarokat, tehát érthetetlen, hogy a román kormányzat, ügyészség, rendőrség miért nem él a lehetőséggel! Vajon Zorbán cinkosai a korrupciómentes európai jóléti Románia hatóságai? De miért?

Na, ki is tör a vihar! Egy kis rész azt mondja, mert a románok csak örülnek, hogy Böjte irtja a magyar gyerekeket, hiszen így kevesebb magyar marad ott. A nagyobb rész viszont hörögni kezd.

Hiszen mindez a logika Zorbán narratívája! Hiszen magyar az, aki Magyarországon született, ott él és adózik, meg még a nyugatra az országból a diktatúra elől elmenekültek. Romániában románok élnek, pont. Persze ezek egy kis része beszél magyarul, de attól még nem magyar, ahogy az emberi hangot utánzó papagáj se ember! Szóval Böjte román, a tettestársai is, a gyerekek is!

Még azt az erősen elmebeteggyanús kommentelőt is megróják “nacionalizmusa” miatt, aki “Európa legutolsója a magyar mindenben” és “Böjte egy határon túli moslékmagyar” típusú szövegeket nyom, ezt még ebben az alakban se szabad, mert így is segíti bújtatott módon Zorbánt!

Szóval nagyon ébernek kell lenni. Lehet az ember fanatikus ballib, mégis seperc alatt fideszes alvó ügynökké válhat, ha nem figyel oda!


Forrás:bircahang.org
Tovább a cikkre »