John Cleese saját magát tette feketelistára Cambridge legagyhalottabb Hitler-rettegői miatt

John Cleese saját magát tette feketelistára Cambridge legagyhalottabb Hitler-rettegői miatt

Lemondta szereplését a Cambridge Union egyik rendezvényén John Cleese humorista a woke szabályok miatt – írja a Guardian nyomán a Mandiner.

A legendás Monty Python tagja azt követően döntött így, hogy a neves brit egyetem vitaklubja megtiltotta, hogy Andrew Graham-Dixon műkritikus beszéljen a rendezvényükön, mert Graham-Dixon egyszer eljátszotta Adolf Hitler szerepét (pontosabban egy vitában elrettentő szándékkal megszemélyesítette és idézte, majd később ezért még bocsánatot is kért… – a szerk.) Cleese arra hivatkozva döntött így, hogy egy Monty Python-szkeccsben ő is eljátszotta a „náci diktátor” szerepét.

 

I was looking forward to talking to students at the Cambridge Union this Friday, but I hear that someone there has been blacklisted for doing an
impersonation of Hitler

I regret that I did the same on a Monty Python show, so I am blacklisting myself before someone else does

Hírdetés

— John Cleese (@JohnCleese) November 10, 2021

 

„Örömmel beszéltem volna a Cambridge Union hallgatóinak pénteken, de hallom, hogy valakit feketelistára tettek egy Hitler-szerep miatt” – nyilatkozta Cleese. „Nagyon sajnálom, hogy én is megtettem ezt egy Monty Python-műsorban, ezért feketelistára teszem magam, mielőtt még valaki más tesz így” – folytatta a humorista.

A vitaklub vezetője nagyon sajnálja, hogy Cleese így döntött. John Cleese ráadásul éppen a woke-kultúráról forgat dokumentumfilmet, és ennek a munkának a keretében látogatott volna el a Cambridge Unionhoz.

"Rasszista sértések" miatt távolították el a Waczak szálló egyik epizódját

Monty Python-rendező reagálása a polkorrekt-őrületre: mostantól egy fekete leszbikus vagyok, hívjatok Lorettának!


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »