“Jöhet a nagy tavaszi vadhajtásmetszés” – nyílt levél a Pesti Srácok szerkesztőségének

 Tisztelt Pesti Srácok szerkesztősége!

Már többször írtam Önöknek, hogy a korábban általam és hozzám közel álló barátaim, ismerőseim nevében nagyrabecsült oknyomozó és tényfeltáró munkájuk véglegesen elillant, amikor azt kellett tapasztalnunk, végleg beálltak egy jól követhető párt értékrend mögé, feladva korábbi tiszteletünket kiváltó elveiket.

Nem tudjuk elhessegetni gyanúnkat, hogy váltó átállításuk szoros összefüggésben lehet lapfőszerkesztő váltásukkal, egy ismert nemzetinek mondott valójában szintén követhetően pártérdekeket kiszolgáló napilap korábbi főszerkesztőjének cseréjével!

Természetesen jómagam is azon szerencsések közé tartozom, akik Tapolcán lehettek meghívásra a győzelem estéjén és átélhették a valódi, hiteles élményt szemben a fanyalgó és ellenséges, kívülálló hazai sajtó “tájékoztatásával”, akik “kandi kamerái” a valóban nem túl tágas, ideiglenes választási főhadiszállás ablakain keresztül igyekeztek információmorzsákat felcsippenteni, de szemellenzősségük okán kívülállók maradtak! Láttam és érzékeltem, hogy áll egy város választóközönsége egy tetten érhető értékrend mögé az iszonyú szembe szél dacára és mit jelent az igazi értékmérőként visszaigazoló első egyéni mandátum megszerzése, egy valóban váltópártként jelentkező véglegesülten második politikai erőként hitelesült mozgalom számára.

Írtam Önöknek, hogy leküzdhetetlen jobbikos üldözési fóbiájuk miatt lapjuk végleg elvesztette nagyon sokunk számára azt a korábban kiérdemelt vonzását, mellyel valóban közszolgaként igyekeztek bemutatni a bűnöket, és visszaéléseket “pártsemlegesen”. Sajnos utolérnek ismerőseim, barátaim, “sajtószemléi”, melyek igyekeznek bemutatni és leleplezni az Önök korántsem pártsemleges elkötelezettségeit.

Hírdetés

Az a tisztességes, ha nem kommentárban, hanem nyílt vitában érzékeltetjük komoly ellenvetésünket “tájékoztatási munkájukról”, mert nem múlik rossz érzésünk, hogy a Jobbik Magyarországért Mozgalommal kapcsolatos fóbiáik kizárják a tényszerű tájékoztatás lehetőségét. A fenti címen közzétett írásuk is bizonyítja, hogy egész egyszerűen nem értik a Jobbik lényegét és érzékelhető alapfogalmi rendszerük kizárják a lehetőségét is annak, hogy mozgalom kormányzati felelősségvállalását megértsék és ennek megfelelően, hűen tolmácsolják olvasóik felé.

Jól ismerem részleteiben azon érveléseket, melyek “fasiszta és náci ” mozgalomként, ellenségképként igyekeznek bemutatni  a már második politikai erőként jelentkező kormányváltó mozgalmat.

A Jobbik és egyre növekvő támogató táborának szerencséje, egyben hiteles és eredményes munkájuk visszaigazolása, hogy lényegüktől távol esően az Önök igyekezete bizonyítottan kontraproduktív, választóik átlátnak a sanda szándékokon.

Csak így tovább tisztelt szerkesztőség, “tájékoztatásukkal” segítik egyre több választó tisztánlátását!

Üdvözlettel egy volt olvasójuk:

Reiner Péter


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »