Jogszerűen veszi őrizetbe Ausztrália a migránsokat – a liberálisok őrjöngenek

Az ausztrál Legfelsőbb Bíróság szerint idegenrendészeti őrizetbe lehet venni azokat a migránsokat, akiket az ország felségvizein fognak el. Elutasította az ausztrál Legfelsőbb Bíróság egy bangladeshi nő keresetét és kimondta, hogy nem jogellenes, ha a kormány elrendeli az ország felségvizein hánykolódó menedékkérők idegenrendészeti őrizetét.

Magyar Menedék - Sitchin

A helyi emberi jogi szervezet, -vagyis a multikultúra képviselője – igazgatója természetesen nem ért egyet a döntéssel, szerinte rossz az a döntés, ami felhatalmazza a miniszterelnököt és a bevándorlási minisztert, hogy bárkit egy tollvonással egy kis szigetre helyezzen át.

Hírdetés

Nauru szigete, melyen a migrációs központ található, mintegy 2500 kilométerre van Ausztriáliától, és jelenleg mintegy 1400 migráns várja a szigeten menedékkérelmet elbírálását.

A „jogvédőkkel” szemben az ausztrál miniszterelnök egyetért a bírósági döntéssel. Szerinte fontos a megfelelő jogi háttér ahhoz, hogy meg tudják védeni a határaikat és hogy megakadályozzák az emberek vízbefulladását.

mti


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »