Joghurttal támadtak Rogánra

Péntek délután ismeretlenek küldtek névtelen leveleket magyar szerkesztőségeknek. A levélben azt írták, megdobálták Rogán Antalt a Parlament előtt, erről videót is készítettek, ám ezt csak akkor adják át, ha fizetnek a felvételért. A levélben ez is szerepelt (szó szerint): „Mi egy szervezet vagyunk!! Ez volt az első incidens!! Lessz meeg tobb is!!”

Az Index megkereste az ügyben a Miniszterelnöki Kabinetirodát, amelyet Rogán vezet. Ők elismerték a támadást, állításuk szerint péntek délután egy zavartan viselkedő férfi joghurttal akarta leönteni a családjával egyhetes nyaralásra induló Rogán autóját a Parlamentnél.

Hírdetés

„A férfit a rendőrök elfogták, ellene eljárás indult. Miniszter úr pedig azt üzeni az elkövetőnek, szereti a kefirt és a joghurtot, de legközelebb gyümölcsöt és kiflit is kér hozzá”

– írta a Miniszterelnöki Kabinetiroda. A portál információi szerint a férfi GoPro kamerát viselt, ezzel vehette fel tettét, amelyben senki sem sérült meg.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság úgy tájékoztatta a portált, hogy garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a férfival szemben.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »