Jogerősen párt lett a Mi Hazánk Mozgalom

Jogerősen párt lett a Mi Hazánk Mozgalom

"Bejegyezte pártunkat a Fővárosi Törvényszék, miután első körben visszadobott kérelmünket kiegészítettük. Így most megindulhat a hivatalos pártépítés, melyben a jelentkezők türelmét kérjük" – közölte Facebook-oldalán a Mi Hazánk.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fmihazank%2Fposts%2F701799060154527&width=480&show_text=true&height=400&appId

Vissza az alapokhoz

A bejegyzés hírét Dúró Dóra jelentette be tegnap este az ATV-ben. A párt elnökhelyettese is elmondta, hogy első körben visszadobta bejegyzési kérelmüket a bíróság, ki kellett azt egészíteni, de a tegnapi nappal jogerőssé vált a határozat.

A képviselő elmondta, következő lépésük a szakmai kabinetek felállítása lesz. Kiderült, lesz cigányügyi kabinetjük is, és azt is elmondta, visszatérnek az alapokhoz, azokhoz a radikális témákhoz, melyek anno a Jobbikot jellemezték.

Hírdetés

Arra a kérdésre, hogy ebbe beleférhetnek-e utcai vonulások, Dúró Dóra azt válaszolta, a társadalmi igényt tartják szemük előtt, és szerinte ma erre nincs igény. A Magyar Gárda korábbi megmozdulásai kapcsán kijelentette: abban az időben több településen megszűnt a jogállamiság, és előfordult, hogy kismamák nem mertek az utcára menni, ezért volt szükség a vonulásokra, de ettől függetlenül nem tagadják meg a Gárdát – tette hozzá.

"Nem vagyunk koalíciós kistestvérek attól, hogy támogatunk kormánypárt előterjesztéseket" – közölte Dúró a sajtóban megjelent véleményekkel kapcsolatban. Úgy véli, a rajtuk kívülálló ellenzék háromszor kétharmados győzelmet hozott a kormánypártoknak, ezért szerinte a Fidesznek épp az lenne a legkényelmesebb, ha minden maradna a régiben.

Beszámolt arról is, hogy eddig körülbelül kétezren vannak azok, akik tagnak jelentkeztek a Mi Hazánk Mozgalomba, ezeknek nagy része jobbikos volt.

 

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fmihazank%2Fvideos%2F2104884236393151%2F&width=480&show_text=false&height=269&appId

(ATV nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »