Joe Biden szerint egy nyolcéves gyerek el tudja dönteni, hogy transznemű-e vagy sem

Hatalmasnak nem nevezhető érdeklődés kísérte Joe Biden szereplését az ABC News esti műsorában, ahol egy demokrata párti anyuka egy kérdéssel fordult a Donald Trump ellenfelének számító elnökjelölthöz. 

Két lány büszke édesanyja vagyok. Egy tízévesé, és egy nyolcévesé, aki “transznemű”

– kezdte a “büszke anyuka”, majd hozzátette:

A Trump-adminisztráció támadást indított a “transzneműek” jogai ellen. Eltiltották őket a katonai szolgálattól, enyhítették a “diszkriminációs törvények” szigorúságot, sőt, néhány kormányoldalról a “transznemű” szót egyszerűen eltávolították. Elnökként Ön hogyan kívánja visszájára fordítani ezeket a “veszélyes” és “diszkriminatív” folyamatokat?

– tette fel a nagy kérdést.

Az elképzelés, hogy egy 8 vagy 10 éves gyerek eldönti, hogy “én eldöntöttem, hogy transznemű akarok lenni. Ez az, ami lenni szeretnék. Ez megkönnyítené az életem.” Szóval zéró diszkriminációnak kellene lennie”

Hírdetés

– hangzott a válasz.

A “büszke anyuka” sajnos ezt követően nem érdeklődött arról, hogy ha a saját nemét eldöntheti, vagy akár meg is változtathatja a gyerek, akkor az ország sorsáról is dönthet és szavazhat? Dohányárut, alkoholt is vásárolhat? Vagy ahhoz még túl fiatal, arról még nincs joga dönteni, ellentétben azzal, hogy szüksége van-e hormonkezelésre és nemváltó műtétre?



(Magyar Jelen nyomán Szent Korona Rádió)

Gyülekeznek a felhők: jöhet a méhátültetés transznemű férfiak számára

Őznek képzeli magát egy transznemű nő, de most hatalmat kapott


Forrás:szentkoronaradio.com
Tovább a cikkre »