Jobboldali vezetők szerint az EU veszélyt jelent Európára, meg kell szüntetni!

Jobboldali vezetők szerint az EU veszélyt jelent Európára, meg kell szüntetni!

Az EU egy katasztrófa és veszélyt jelent Európára jelentették ki jobboldali, európai vesztők prágai csúcstalálkozójuk után.

“Mi szeretjük Európát, ezért azzal vádoljuk az EU-t, hogy megöli Európát” – mondta a francia Nemzeti Front vezetője, Marine Le Pen, a cseh fővárosban rendezett európai jobboldali pártok kongresszusának végén. Egyúttal az EU helyett egy új európai szövetség létrehozását tűzték ki célul, melyet “szuverén nemzetek Európájának” nevezett – írja a Russia Today.

“Nem vagyunk idegengyűlölők, de az Európai Unió ellenzői vagyunk” – mondta Le Pen. “Közös célunk Brüsszel uralmának megtörése , mert az Európai Unió egy katasztrofális szervezet, amely a kontinensünket a megsemmisülés felé vezeti a nemzetek felhígításával, azzal, hogy befogadja a migránsokat és megtagadja saját nemzeteit”

Hírdetés

Szavait Geert Wilders, a holland bevándorlásellenes politikus ismételte, aki hozzátette, hogy az európai nemzetállamokra hatalmas fenyegetést jelentett az EU.

“Biztos vagyok benne, hogy Hollandia jobb lesz az Európai Unió nélkül. Jobb lesz a gazdasági helyzet és jobb lesz a közbiztonság is.”

Rt.com nyomán


Forrás:ultrainfo.hu
Tovább a cikkre »