Jobbikosokat rúgna fejbe az antifasiszta hecclap! Egyelőre a Facebookon rongál

Az alfahir.hu olvasói egyre kétségbeesettebben jelzik, hogy egyre több, nem hivatalos jobbikos csoportot törölt a Facebook. Az egyik csoport adminisztrátora azt mondta, hogy nem engedték gyűlöletbeszédet, moderáltak rendesen, mégis megszüntette a közösségi portál az online fórumot.

Eközben a rosszabbik.com büszkén jelenti, hogy olvasóik név nélküli feljelentéseinek meg lett az eredménye, eltűnt a „Vona Gábor tisztelői” és a „Jobbikosok családi körben” oldal is. Fontos megjegyezni, hogy a törölt oldalak nem a Jobbik hivatalos felületei voltak, azokat külsős szimpatizánsok szerkesztették, nagy lelkesedéssel, társadalmi munkában, több ezres, tízezres tábornak megteremtve a mindennapi közéleti párbeszéd lehetőségét.

„Gratulálok minden szólásszabadságpárti gyökérnek, aki segített elérni ezt a demokratikus megoldást! Büszkék lehettek magatokra!”

– írta a likvidálást jelentő örömposzt alatt a négy hozzászóló közül az egyik. Érdemes az „antináci” facebookos oldalt követni, hiszen Toroczkai új mozgalma éppen levadászná az oktalanul fasisztázó hozzászólásokat, bírósági pereket kilátásba helyezve.

Hírdetés

Forrás: rosszabbik.com, Facebook

A rosszabbik.com felhívása különösen izgalmas:

„fogjunk össze, és közösen rúgjunk nagyokat a Jobbikba, szimpatizánsaikba, politikusaikba. Jelszavunk: csak a fejét, hogy meg ne sántuljon!”

2014-ben számoltunk be arról, hogy egyébként

szisztematikusan cenzúráz és töröl a Facebook,

ekkor tűnt el a Romantikus Erőszak magyar rockzenekar, a Szent Korona Rádió és a Tolvajkergetők oldala is.
 


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »