Jobbikos lapokat olvasgat a TEV-es Bodnár, csak hogy valakit feljelenthessen: talált is két magyart

Jobbikos lapokat olvasgat a TEV-es Bodnár, csak hogy valakit feljelenthessen: talált is két magyart

„A Jobbik üllési alapszervezete által terjesztett Árpád Népe című ingyenes kiadvány holokauszttagadó cikke miatt indított nyomozást a Szegedi Rendőrkapitányság két Jobbik-tag, köztük az üllési szervezet elnöke ellen” – derült ki a rendőrségnek a Tett és Védelem Alapítványnak eljuttatott közleményéből. A kiadványt a pártszervezet korábban 1200 címre juttatta el – igen helyesen.

A TEV honlapján szereplő hír szerint a magyarellenes zsidó szervezet kuratóriumi elnöke, Bodnár Dániel tavaly „hívta fel a rendőrség figyelmét” arra, hogy „a Jobbik Magyarországért Mozgalom Üllési Alapszervezetének havonta megjelenő ingyenes kiadványának a 2011. májusi számában Holokauszt-kirakós játék címmel a Btk. 269/C §-át megvalósító tartalmú írás jelent meg”.

A cikkben (amely korábban az alapszervezet honlapján is elérhető volt, de a nyomozás elindulása óta lekerült onnan) többek között ilyen alapigazságok olvashatók:

Semmilyen tárgyi bizonyítékot nem találtak, amely alátámaszthatta volna a zsidók tömeges legyilkolását. Se képeket, se terveket, se dokumentumokat. Semmit.

Hírdetés

Illetve:

A többi, utólag gázkamrának kikiáltott épületben, ahol állítólag több millió zsidót gyilkoltak meg, nem találtak ciánnyomokat, sem pedig bármiféle olyan bizonyítékot, amely alátámasztotta volna a szemtanúk zavaros beszámolóit.

Bodnár feljelentésében közölte, hogy a kiadványt és a cikket nemcsak az alapszervezet nemcsak interneten terjesztették, de nyomtatott formában is közel 1200 háztartásba juttathatta el.

A feljelentés feldolgozásáról szóló közleményében a rendőrség közölte, „a hivatkozott tanulmányból származó részletek a Btk. 269/C. §-ba és a szerint minősülő, a nemzeti szocialista és kommunista rendszerek bűneinek nyilvános tagadása bűntett elkövetése gyanúját keltik”.

Idén a cikk kapcsán két személy ellen indult nyomozás: Budai Tibor, az alapszervezet honlapjának szerkesztője, valamint Dobi Zsolt, az Árpád Népe című kiadvány főszerkesztője, egyben az üllési Jobbik-alapszervezet elnöke ellen. Budai (aki a kihallgatás során elismerte, hogy ő töltötte fel a cikket a honlapra) ellen bűnsegédlet miatt indult nyomozás, amelyet augusztusban tartós és súlyos betegsége miatt felfüggesztettek. Dobi ellen, akiről a nyomozati dokumentumok megállapítják, hogy az ő szerkesztése alatt állt a kiadvány, tovább folyik a nyomozás – adja hírül diadalittasan a zsidó gondolatrendőrségnek is beillő szervezet.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »