Jobbikos bolsevikok

Jobbikos bolsevikok

Na, Takács Richárd, figyelj egy kicsit: errefelé a világ mindig tele volt ilyen hozzád hasonló állatokkal. Kun Bélusék, a Lenin-fiúk, a nyilas csürhe, az ávós patkányok – mind-mind a te szellemi-lelki elődeid. Ám rossz hírem van: nem fogsz felakasztani senkit, te szerencsétlen, nyomorult patkány. Szokd meg a gondolatot: te életed végéig ez a jelentéktelen, ócska, ostoba, tudatlan, lumpenproli maradsz. Megértve? 

(Pesti Srácok)

„Forradalomra van szükség! Aztán akasztani kell!” – írta a Somogy megyei önkormányzat jobbikos képviselője egy, a Magyar Nemzet és a Lánchíd rádió megszűnéséről szóló cikk alatt a Facebookon. Takács Richárd egy kommentre válaszolt, amely azt firtatta, hogy történt-e már feljelentés a vasárnapi országgyűlési választás „elcsalása” miatt. Takács már nem az első jobbikos, aki a kommunista diktatúra módszereit alkalmazná a kormánypárti politikusokon.

Kedden délelőtt robbant a bomba: Simicska Lajos nem szeretné többé feneketlen katlanba önteni pénzét, ezért „finanszírozási problémák” miatt megszűnik a Magyar Nemzet és a Lánchíd rádió. A hír futótűzként terjedt az interneten, több százan osztották meg az erről szóló cikkeket. Az egyik ilyen alatt bukkantunk rá Takács Richárd bejegyzésére. A cikk alatt több kommentelő is arról értekezik, hogy szerintük „nyilvánvaló” választási csalás történt vasárnap, majd az egyikük azt kérdezi, hogy történt-e feljelentés az ügyben. Erre válaszul írta azt a jobbikos képviselő, hogy

Feljelentés? Polt ügyészségéhez? Forradalomra van szükség! Aztán akasztani kell.

Takács – aki a Somogy megyei önkormányzat jobbikos képviselője – pár évvel ezelőtt azzal került be a köztudatba, hogy Mustang típusú autójával rendszeresen szabálytalanul parkolt Kaposvár akkoriban felújított, díszburkolatos, sétáló utcává alakított Fő utcájába. Ezt persze a képviselő tagadta, állítása szerint sosem parkolt huzamosabb ideig a Fő utcában, csak addig, míg valamiért felszaladt az utcában lévő lakásába, illetve az ugyanott lévő ügyvédi irodájába.

Takács Richárd már nem az első, aki akasztással fenyegette meg a kormánypárti politikusokat és/vagy szimpatizánsait: a Jobbik részéről korábban a párt bajai elnöke, Üveges Tibor vázolt fel hasonló elképzelést fideszes politikustársa, Zsigó Róberttel szemben, a békéscsabai országgyűlési képviselőjelölt, Kocziha Tünde pedig Facebook-oldalán egy komment lájkolásával tette egyértelművé, hogy támogatná Mészáros Lőrinc és fideszesek felakasztását.

Talán nem meglepő, hogy a kommunista időket idéző módszer a baloldal köreiben még népszerűbb: az elmúlt hónapokban az ellenzék legújabb üdvöskéje, Márki-Zay Péter, a Veszprém megyei őskövület, Stemmer István, az MSZP és a Gyurcsány-féle Demokratikus Koalíció XVII. kerületi politikusa, Kroutil Gyula, illetve a 2014-es önkormányzati választáson az MSZP-DK színeiben indult képviselőjelölt, Ábrahám Imreis arról tett tanúbizonyságot bejegyzéseivel, hogy nagy híve ennek a diktatórikus eljárásnak.

Vezető kép: Facebook/Takács Richárd


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »