Jobbik: nem adatik meg a közbiztonság az átlagembereknek

A Jobbik szerint az átlagembereknek nem adatik meg a közbiztonság, a kivételezetteket azonban máshogy kezelik. Staudt Gábor, az ellenzéki párt frakcióvezető-helyettese hétfői budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, 287 hét telt el azóta, hogy a belügyminiszter két héten belüli rendet ígért, ha azonban a Fideszen múlik, nem lesz rend, mert öt év elég kellett volna legyen arra, hogy a folyamatok megváltozzanak.

Magyar Menedék - Pogány Biblia

Hírdetés

A jobbikos politikus szóvá tette, hogy a szabálysértési értékhatárt 50 ezer forintra emelték, a bűncselekmények esetében pedig vagy kapacitáshiány miatt nem nyomoz a rendőrség, vagy politikai érintettség esetén az átlag számára elérhetetlen intézkedéseket rendel el. Példaként a DNS-mintavételt és külön nyomozócsoportok felállítását hozta – utalva a kormányfő lányának esküvőjén eltűnt telefonra, továbbá az országos rendőrfőkapitány otthonában történt betörésre.

Staudt Gábor azt hangoztatta: nem igaz, hogy mindenkinek ugyanaz a közbiztonság jár, legyen közszereplő vagy borsodi özvegyasszony. Közölte, a hétfői parlamenti napon felszólalásaik, kérdéseik is ezt kívánják alátámasztani.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »