Jobbik-MSZP anyázás felsőfokon

A rendszerváltás nevű balhéból született mesterséges pártok klasszikusan művelik a kétszínű politikai retorikát, most a Jobbikot támadta be az MSZP, a nemzeti párt pedig emlékeztette őket, hogy talán ezt nem kéne.

Az MSZP hétfőn közleményben támadta a Jobbikot azzal kapcsolatban, hogy „miután az Egyesült Államok titkosszolgálata a Jobbik körüli gyanús orosz pénzmozgásokat vizsgálja, eljött az ideje, hogy kiderüljön, mit kapott a Jobbik Oroszországtól azért, hogy gyengítse az Európai Uniót és ezzel együtt a NATO-t”.

A szocialisták vérnyomását a mai napig erőteljesen megemeli az emlék, amikor jobbikosok a parlament ablakán kihajították az uniós zászlót, és persze most is Kovácsbéláztak egyet, mert az szerintük olyan jól hangzik.
A Lukács Zoltán MSZP-alelnök, frakcióvezető-helyettese által fogalmazott közlemény legjobb része viszont kétségtelenül ez volt:

„Továbbá mi az oka annak, hogy Vona Gábor beszédei kísértetiesen hasonlítanak a Kreml közleményeire?”

Ugyan semmi közünk hozzá, de ezt azért kommentáljuk:

:DDDDDDDDDDDDDDDD

A szocialista politikus természetesen csak trükknek gondolja, hogy a Jobbik minden ellene folyó vizsgálatot nyugodt szívvel támogat, illetve tényként kezeli, hogy a Jobbik gazdálkodásában éveken át több szabálytalanságot is talált az Állami Számvevőszék. Lukács Zoltánék felszólítják Vona Gábort és pártját, hogy tételesen számoljanak el azokkal a kiadásaikkal, amelyek mögött szerintük most nem látszik semmilyen legálisan igazolható forrás.

Hírdetés

Jobb, ha nem is tudjuk

A Jobbik válaszában rögtön Gyurcsány Ferenc volt MSZP-elnök szavaira emlékeztette a szocialistákat, aki maga fogalmazott úgy, hogy

Én voltam ennek a pártnak az elnöke. Sok helyről vándorolt oda a pénz, Európából nem nagyon. Ahonnan meg vándorolt, azt meg jobb, ha nem tudjuk.”

Továbbá ismert, hogy a józsefvárosi MSZP-szervezet – hasonlóan a napokban kirobbant miskolci fideszes botrányhoz – titkos feketekasszából fizethetett több alkalmazottat is – jelezték.

Ennek fényében igencsak mulatságosnak találjuk, hogy a szocialisták is elkezdték mantrázni a Fidesz konkrétumok nélküli handabandázását. A Jobbik viszont mindig nyílt kártyákkal játszott, az ÁSZ-vizsgálatok adminisztratív hiányosságait pótolta – írták.

Végezetül a jobbikosok arra is kíváncsiak, hogy az általuk elkezdett antikorrupciós lépések mögé beáll-e az MSZP és a Fidesz, ugyanis most, hogy itt a politikusi vagyonbevallások időszaka, a nemzeti párt képviselői nyilvánossá teszik hozzátartozóik vagyonnyilatkozatait is, hogy látható legyen, melyik politikus íratta át kétes eredetű vagyonát családtagjaira, így leplezve meggazdagodását.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »