Jobbik: Maffiaállami módszereket jelez az Orbán Ráhelről készült titkos felvétel

Jobbik: Maffiaállami módszereket jelez az Orbán Ráhelről készült titkos felvétel

A Jobbik szerint a Fidesz olyan maffiaállamot épített ki, ahol csak az Orbán Viktor környezetéhez tartozó vállalkozók, családtagok, üzletemberek gyarapodnak – számolt be az MTI.

Volner János tájékoztatóján úgy fogalmazott: jelenleg Magyarországon az Orbán Viktorhoz fűződő jó kapcsolat az érvényesülés lehetősége, a „milliárdokhoz vezető kapu”. Orbán Viktor olyan „szervezett bűnözői hálózatra emlékeztető csapatot épített ki maga körül”, amely „az olasz, szicíliai maffia szervezettségét mutatja, csak éppen fehérgalléros módszerekkel operál” – tette hozzá a Jobbik frakcióvezetője.

Előzőleg Juhász Péter, az Együtt elnöke a Facebook-oldalán megdöbbentő hangfelvételeket tett közzé, amelyeken szerinte a miniszterelnök lánya, az Elios-ügyben elhíresült Tiborcz István felesége, Orbán Ráhel beszélget a kormány egyik beosztottjával arról, hogy különböző vállalkozók milyen módon ellentételeznék majd, ha üzleti lehetőséghez juttatja őket a magyar állam turisztikai promóciós munkákban.

Március elején a Magyar Nemzet is megírta, hogy Orbán Ráhel rendszeresen ad tanácsokat a Magyar Turisztikai Ügynökségnek, amint azt Guller Zoltán, az országimázs ápolásáért felelős cég vezérigazgatója is elismerte.

Hírdetés

http://mno.hu/

Belföld MN Turisztikai országimázs: Orbán Ráhel nem kér pénzt az ötleteiért Guller Zoltán szerint sok más fiatal is rendszeresen elküldi az ötleteit.

Volner János felszólította Juhász Pétert, az Együtt elnökét, hozza nyilvánosságra a felvételt teljes egészében, vágatlanul, hogy kiderüljön, kikkel egyeztetett még Orbán Ráhel, milyen pályát futott be a ténykedése, és ki milyen előnyökben részesült.

A Jobbik politikusa hangsúlyozta: a fiatalok milliós tömegéből nem véletlenül Orbán Ráhel és férje az, aki már huszonévesen sorra vásárolja fel a kastélyokat és a villákat, aki szállodák és a vendéglátóipari egységek felett diszponál. Ők a miniszterelnök közvetlen környezetéhez tartoznak, ugyanúgy, mint azok, akik ma Magyarországon a leggyorsabb mértékben vagyonosodnak – tette hozzá a Jobbik frakcióvezetője.

Az Alfahír információi szerint a Juhász Péter által megszerzett, titokban készített felvételen Orbán Ráhel Berényi Vincével, a Magyar Turisztikai Ügynökség stratégiai marketingért felelős igazgatójával tárgyalhatott, a portál szerint a felvétel közben látható fotókon ő szerepel.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »