Jobbik in dö háuzé

Olvasom a megdöbbent bejegyzéseket. Hogy már a Dunántúlon is. Hogy már a városiak is, sőt, a kisvárosiak, meg a nagyobb városiak is. Hogy már a középosztálybeliek is. Hogy az egykori Fidesz-szavazók is. És persze az egykori MSZP-szavazók is. Hogy a nácik is. És a liberálisok is. A fiatalok? Naná, de már a középkorúak is. Sőt, az öregek is. Már a zsidók is, és a cigányok is (na jó, ők még nem, de erre sem kell sokat várni. :) )

Szóval, minden szociológiailag megnevezhető rétegből találtak Jobbik-szavazót az elemzők. Vagyis, az egész ország jobbikos… És akkor akadnak olyanok, akik lehülyézik a népet, mert az egy Rig Lajost választ magának.

Hírdetés

Hát, tisztelt ellustult, elfásult és a világtól lemaradt magyarországi értelmiségiek. Tisztelt városlakó fotelelmélkedők, vulgármarxisták, autoriter-elvű libertáriánusok! Tisztelt médialakájok, akik elpirultok, amikor Simicska kiejti a „geci” szót a száján, de, amikor Semjén azt mondja, hogy állatokat ölni keresztényi dolog, akkor sunnyogtok, amikor Gyurcsány sokadjára retteg attól, hogy holnap halomra lövik a zsidókat a Duna-part még fel nem túrt szakaszán, akkor tapsoltok, és úgy tesztek, mintha ez a veszély létezne.

Bővebben!


Forrás:jobbegyenes.blog.hu
Tovább a cikkre »