Jobbik: A „Nép pártjának” Bede Zsoltja próbálta megzavarni a Jobbik miskolci tanácsadását

Jobbik: A „Nép pártjának” Bede Zsoltja próbálta megzavarni a Jobbik miskolci tanácsadását

Jakab Péter tanácsadója Molnár Enikő, a „Nép Pártján állva” zavarta meg a nehéz helyzetbe került katás vállalkozások és családok megsegítésére szervezett miskolci eseményt – írja közleményében a Jobbik.

Nem tudjuk, hogy hol van a rendkívüli parlamenti ülésről is távolmaradó főnöke, de ha hazai pályán, Miskolcon csak annyira futja, hogy a milliós fizetésre vágyakozó tanácsadóját hajtja ki balhézni a nép pártján, akkor nem sok jóra számíthatnak a megvezetett ellenzéki szavazók.

A Jobbik szerint Jakab tanácsadója új Bede Zsoltként bebizonyította, hogy nem a “Nép Pártján” áll, hanem egy nehéz helyzetben lévő vállalkozóknak tervezett tanácsadáson is csak az öncélú balhécsinálás érdekli.

Hírdetés

A „Nép pártján” mára világos nem más, mint Jakab és tanácsadójának kétségbeesett próbálkozása, hogy személyes jólétüket és közös életüket biztosítsák. Ahelyett, hogy a valódi segítségben lenne érdekelt a “Nép Pártján” szólóban mutatkozó tanácsadója csak üres provokációkra képes, megmutatva milyen színvonalat is fog képviselni új pártjuk.

Ez a Jakab Péter már nem az a Jakab Péter, akire valóban számíthattak az emberek, hanem már valaki más. Mai produkciójával Jakab Péter tanácsadója bebizonyította, hogy kezdeményezésük méltatlan az emberek képviseletére.

A Jobbik sajnálja, hogy egy szebb reményű vezető ilyen helyzetbe kerül tanácsadója miatt, de a felelősség már csak őt illeti ebben szégyenteljes helyzetben.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »