Jobbik: a Fidesznek a haza védelme csak addig tart, amíg nem sérti az offshorozó haverok érdekeit

Az Igazságügyi Bizottság hétfői ülésén újra leszavazta a Fidesz-KDNP többség azt az Alaptörvény-módosítást, amely a szegény migránsokon kívül a gazdagokat is örökre távol tartotta volna hazánktól.

A Jobbik indítványa csupán egy kiegészítő résszel bővítette volna ki a tavaly novemberben az országgyűlés előtt leszavazott Alaptörvény-módosító javaslatot, de ez az egy mondat meggátolná, hogy bárki a jövőben pénzért árulhassa a tartózkodás vagy letelepedés jogát Magyarországon.

Hírdetés

"Mivel a módosítás többi részét a haza védelme szempontjából elengedhetetlennek minősítette a Fidesz, ezért amit látunk, az nem más, mint a piszkos biznisz újraindítási lehetőségének megvédése a magyar nemzeti érdek elárulásának árán is. A Jobbik számára egyértelmű, hogy a Fidesznek a haza védelme csak addig tart, amíg az nem sérti az offshorozó haverok érdekeit. Ezzel szemben a nemzeti néppárt továbbra is minden kvótát, úgy a Juncker, mint a Rogán-kvótát elutasítja!" – írja közleményében Staudt Gábor országgyűlési képviselő.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »