Jobban kedveljük a szomszédos országokat kutatásból kiderül, hogy a baloldal népszerűbb a Jobbiknál

Jobban kedveljük a szomszédos országokat kutatásból kiderül, hogy a baloldal népszerűbb a Jobbiknál

„Minden szomszédos országgal szimpatizálnak a magyarok” című Nézőpont kutatásból kiderül, hogy a baloldal népszerűbb a Jobbiknál. Fergeteges baki a Fidesz házi kutatóintézetétől.

Már megszokott, hogy a kormány-háztáji kutatóintézet heti rendszerésséggel közli, hogy a baloldal (így, összeadva az összes törpepártot, civilszervezetet, baráti kört és az Orbán lapjáról kitiltottak csoportját) népszerűbb a Jobbiknál, de legfrissebb kutatásukba egy apró hiba csúszott.

Hírdetés

Elfelejtették ugyanis az előző baloldal népszerűbb a Jobbiknál anyagukból kivenni a baloldal népszerűbb a Jobbiknál állandósított jelzőt, sajátos báját adva szomszédos országokkal kapcsolatos magyar attidűdről készült kutatásnak.

Hacsak persze nincs valami számomra rejtett összefüggés  a magyar-román, vagy magyar-szlovák viszonyrendszer és a magyar politikai pártok közötti vélt rangsor között. Ez esetben elnézést kérek mind a „baloldal”, mind a Jobbik, mind pedig a szomszédos országoktól, a relációról nem is beszélve.

Remélem a következi kormányközeli Magyar Idők által rendelt kormányközeli Nézőpont Intézet kutatásból végre kiderül, hogy a baloldal népszerűbb a Jobbiknál.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »