Jeruzsálemben több száz kaftános szörnyülködik most azon, hogy Judapesten felgyújtják a zsidók szakállát a villamoson

A Tett és Védelem Alapítvány képviselői idén is részt vesznek a GFCA (Global Forum for Combating Anti-Semitism) kétévente megrendezésre kerülő kongresszusán. Május 12-én több mint ötven ország nyolcszáznál több küldötte érkezett Jeruzsálembe, hogy az antiszemitizmus elleni küzdelem globális fórumán kicseréljék tapasztalataikat, és lefektessék a következő két év stratégiai alapjait – tudjuk meg a magyarellenes zsidó gondolatrendőrség honlapjáról.

„Az elmúlt időszakban az antiszemitizmus elképesztő felerősödésének lehetünk tanúi világszerte. Európában gyakoriakká váltak a zsidó közösségeket ért antiszemita támadások. Halálos terrorakciókat követtek el zsidók ellen Párizsban, Toulouseban, _Brüsszelben és Koppenhágában. Az agresszív cselekmények növekvő számával kell szembenéznünk és visszaszorításukra megoldást találnunk” – hangzik a szokásos zsidó önsajnáltatás, anélkül természetesen, hogy akár csak utalnának arra, hogy mindez nem ok nélkül történik.

Hírdetés

Megtudjuk azt is, hogy a tegnap kezdődött fórum két témára koncentrál. Elsőként azt vizsgálja, hogyan adnak teret a „legősibb gyűlölet” terjedésének a média új formái. Az interneten és azon belül a közösségi oldalakon ugyanis „az antiszemita anyagok akadálytalanul és soha nem látott sebességgel terjednek világszerte, a globális összeköttetések és adatátviteli rendszerek új eszközeinek korában hatalmas kihívást jelent az emberi méltóság megőrzése”, ezért „új módszerek kidolgozására van szükség”.

A második központi téma az európai antiszemitizmus „döbbenetes mértékű újjáéledése és ennek erőszakos megnyilvánulási formái, valamint az arra adható megfelelő válaszok keresése”.

„A következő kérdésekkel kell szembenéznünk: milyen cselekvési tervet dolgozhatnak ki az európai vezetők az antiszemitizmus új hullámának megfékezésére? Fenyegeti-e a zsidók életét strukturális szintű veszélyforrás?” -tépelődnek a szegény üldözöttek, megjegyezve, a fórum zárónapján tizenkét munkacsoport fogja kidolgozni az antiszemitizmus elleni nemzetközi akciótervet.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »