Jégre vitte a holotémát Putyin szóvivőjének a neje – Most kezdődik a tánc

Jégre vitte a holotémát Putyin szóvivőjének a neje – Most kezdődik a tánc

Két orosz jégtáncos az állami televízió egyik szórakoztató műsorában a második világháborús koncentrációs táborokban viselt csíkos öltözékben, hatalmas sárga Dávid-csillaggal a mellükön, rabszámmal táncolt Az élet szép című film egyik betétszámára. A tiltakozás és a botrány most van kialakulóban, mert a holokausztügyekben illetékesek máris értetlenségüknek és nemtetszésüknek adtak hangot, amiért ezt a témát bagatellizálják. A többszörös világ- és Európa-bajnok, illetve olimpiai bajnok jégtáncosnő, Tatjána Navka az orosz elnök, Vlagyimir Putyin legfőbb szóvivőjének, Dimitrij Peskovnak a felesége – írja a dailymail.co.uk és a Válláh!Hádásot hírportál.


Tatjána Navka Dávid-csillaggal (fotó: Orosz Tv)

Hírdetés

Tatjána Navka egyébként a 2006-ban Torinóban megrendezett XX. téli olimpiai játékokon Roman Kosztomarovval jégtáncban aranyérmes lett, s ezenkívül kétszeres világ- és háromszoros Európa-bajnok. Tatjána igen népszerű Oroszországban és annak határain túl. A mindenképpen mutatós, tehetséges hölgy és a videón is látható jégtáncos partnere, Andrej Burkovszkij, az állami orosz tévében a gyűjtőtáborokban viselt csíkos rabruhában lépett a jégre és sárga csillaggal, rabszámmal a mellükön táncoltak Roberto Benigni Az élet szép című, 1997-ben bemutatott filmjének zenéjére.

//vk.com/video_ext.php?oid=207753182&id=456239105&hash=02f60dfb18b6d8de&sd

A Tatjána Navka és Andrej Burkovszkij által bemutatott jégtáncszám a tévénézőknek nagyon tetszett, ám csak most kezdődik az igazi tánc, mert áll már a bál. Oroszországtól Amerikán keresztül a holokausztügyben illetékesek most kezdenek megszólalni, elhatárolódni, másokat elhatárolódásra felszólítani. Merthogy a holokauszt egy szeletét feldolgozó Az élet szép című film témája nem való a jégre, azt nehezen lehet, sőt nem is szabad mosolygós táncszámmá degradálni. A helyzetet bonyolítja, hogy az egyik előadó, a többszörös világ- és Európa-bajnok, valamint olimpiai aranyérmes Tatjana Navka nem más, mint Vlagyimir Putyin orosz elnök legfőbb szóvivőjének, Dimitrij Peskovnak a felesége.

//embed.gettyimages.com/embed/473234252?et=5jM1wW9rStFeHlgUTAp7EA&viewMoreLink=on&sig=uuPAcZGq0S6dzJpkfu2pkAnry1QrySvhF_x8KXxmrVg=&caption=true

Júszef el-Kudszi – Kuruc.info


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »