Játszunk egy kis HAZUDJ, HA TUDSZ -ot – Macron rendhagyó portréja

Nézzük, ki is ez az ember, mi van az arcára írva : Szkizofrén tekintet. Ez az ember gátlástalanul képes úgy hazudni, hogy azt saját maga is igaznak képes hinni. Pofátlanul képes bármilyen témában hazudni. Ő van a legjobban felháborodva, ha nem hisznek neki. Meg van győződve arról, hogy bármit megtehet. Semmilyen erkölcsi gátlása nincs.

Igazi színész, a teljes átéléssel játszó ripacsok közül.

Elsőre azt hihetnék dörzsölt, de ez csak a látszat, amely csak a gátlástalanságából ered. Semmilyen erkölcsi gát nem korlátozza, csak annyi, hogy ne derüljön ki, mit csinált és ki ő valójában. Ki ez az ember ? Nem bírja az erőszakot látni, de szemrebbenés nélkül küldene bárkit a halálba, hiszen az emberek csak statisztikai adatok a számára.

Hírdetés

Ki ez az ember ? Egy pitiáner, nagymama pincsije, olyan aki iszonyú hangosan tud ugatni az asztal alól, ha ott a gazdi, de nyüszítve bújik az ágyba, ha nincs otthon a nagyi. Ki ez az ember ? Ez egy igazi hisztis picsa. Látszik a tekintetén, a mozdulatain, hogy iszonyúan meg tud sértődni, ha nem úgy alakulnak az apró dolgok, ahogy azt ő szereti és ahogy az neki a meggyőződése szerint jár. Látszik rajta, hogy hozzászokott, hogy mindig , mindent megkap.

Anyuka ott állt mögötte, simogatta, mikor elsírta magát az esti mesén. 39 évesen is legszívesebben micimackós pizsit hordana, ha nem félne attól, hogy az egyik cseléd kiszivárogtatja a médiának. Ki ez az ember ? szexuálisan terhelt, de ezt is erénykét értékeli saját magában. Büszke arra, amit lát a világ és büszke arra is, amit titkol. Személyisége ezen a téren is duplikált. Egyik személyisége sem tekinthető ezen a téren a többségi társadalom által elfogadottnak. Sok felhalmozott feszültség, idegesség látszik rajta ebből következően.

Ki ez az ember ?

Ez az ember Magyarország ellensége !!!


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »