Jaroslav Naď döntött: Ideje túllépni az OĽANO-n

Jaroslav Naď döntött: Ideje túllépni az OĽANO-n

Jaroslav Naď megbízott védelmi miniszter megerősítette, hogy hamarosan Eduard Heger megbízott kormányfővel együtt bejelentik “víziójukat” arról, hogyan képzelik el politikai jövőjüket. Naď szerint kettejük közös pártalapítása egy lehetőség a sok közül. Úgy véli, a választók megérdemelnek egy “rendes jobboldali centrista pártot”, amely reformokat hajt majd végre.

“Nekem a kormányfővel együtt már megvan a jövőképem, több személlyel is tárgyalunk, és hamarosan beszámolunk az eredményekről”

mondta az újságíróknak csütörtökön. Jelezte, hogy örülne, ha Robert Mistrík (a 2019-es elnökválasztás független jelöltje, vegyész, aki a minap jelentette be, hogy belépne a nagypolitikába) csatlakozna hozzájuk.

“Abban mindannyian egyetérthetünk, hogy egyesítenünk kell erőinket és a választóknak olyan alternatívát kell nyújtanunk, amire szavazni lehet”

Hírdetés

fogalmazott. Naď szerint egy jobboldali centrista alternatíva ilyen lehet, amely “reformokon akar dolgozni, nem az abortusz és az LMBTQ-közösség kérdéskörét erőlteti végeláthatatlanul”.

“Az államnak arról kell gondoskodnia, hogy az embereknek legyen miből élnie, hogy alapvető külpolitikai irányultsága legyen az országnak, és garantálja a biztonságot”

fogalmazott.

tasr


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »